Volná pracovní doba, kterou si určuji sám.
Možnost práce z domova.
Pravidelná setkávání s koley - obchodníky, kde si vyměňujeme zkušenosti.
Zajímavé soutěže o malé ceny.
Motivační prémie.
Někdy je delší čekání na podklady k jednotlivým projektům.
Informal work atmosphere
Většina lidí ve firmě není jen kolega, ale dobrý známý. Všichni si tykáme, a to i s majitelem firmy. Nebavíme se jen o pracovních záležitostech, víme dost často i o rodinách kolegů, pomáháme si i v těžších životních situacích. Máte radost i z úspěchu ostatních, a to myslím zcele upřímně. Firma pořádá i výjezdní porady, kdy po poradě na místě přespíme a pak vymýšlíme společné akce. Každý rok se scházíme během léta na víkendové celofiremní akci, která je určena i pro rodinné příslušníky.
Flexible working hours
Obchodník si sám domlouvá a určuje schůzky se zákazníky v přiděleném regionu.
Jediným omezením je určený počet schůzek, který by měl obchodník během měsíce absolvovat. Je to i v jeho zájmu. Více scůzek = více zakázek.
Práce v CBS Nakladatelství má několik výhod. Jednou z předností jsou skvělé produkty, na jejichž tvorbě se každý osobně podílí (ať už jde o obchodníka, grafika, textaře či další zaměstnance). Pokud se produkt stane pro Vás srdcovou záležitostí, což není těžké, tak se nejedná o práci, ale zábavu :-). Celkové nastavení firmy a její filozofie způsobují, že jsou ve firmě lidé podobného smýšlení a díky tomu i skvělý tým. Práce je pestrá, zábavná a každý vidí její výsledek. Každý je zodpovědný za svoji práci, což přináší potřebnou odpovědnost, ale zároveň má možnost ovlivnit, co dělá a jak. Ve firmě je velký prostor pro komunikaci, každý může přispět svojí myšlenkou a cíl se dosahuje společnými silami. Hlavními benefity jsou tedy skvělé produkty, skvělí lidé, volnost, platové ohodnocení dle schopností a výkonu, využití kreativního myšlení a celková pohoda.
Líbí se mi na CBS Nakladatelství to, že všichni svoji práci děláme s láskou a vyrábíme krásné produkty (letecké snímky, fotomapy, reklamní předměty, knihy atd.), staráme se o obce, města, firmy, školy. Pomáháme a hledáme to nejlepší řešení ke spokojenosti zákazníka.
Oceňuji pružnou pracovní dobu. Mohu si naplánovat schůzky podle potřeby (doktor atd.). Neznám paragrafy na děti, nemocenskou. Veliká výhoda je že pracuji z pohodlí domova. Kdykoliv si můžu naplánovat dovolenou.
Za každý projekt získávám bonusy - peníze navíc. A největším bonusem oceněním pro mě je např. kniha. Na zadní obálce je moje jméno.
Díky CBS Nakladatelství jsem poznala úžasné kolegy, kolegyně. Vždy se na ně mohu spolehnout. Prostě CBS Nakladatelství je nejlepší firma a jsem moc šťastná, že mohu být součástí této firmy.
Did you find CBS Nakladatelství s. r. o. interesting?