Nejvíce jsem byla spokojená s kolegy, kolegové jsou skvělým nepsaným benefitem. Firmu a lidé v ní jsem měla moc ráda. Celkový přístup vedení hodnotím kladně, když člověk přišel a slušně požádal, tak mu bylo vesměs vždy vyhověno. Obrovskou možnost zde mají lidé, kteří chtějí nabrat mnoho zkušeností za krátkou dobu, ale seniorní pozice si tady také najdou své. Firma se snaží mít ve věcech pořádek a dodržovat daná pravidla o kterých se dá ale vždy s vedením diskutovat. Vedení je otevřené všem nápadům, které dávají smysl. Práce v této společnosti byla moje srdcovka a moc si vážím toho, že jsem měla možnost zde ukázat část svých silných stránek a využít je k prospěchu firmy.
Možná monotónnost práce, která se nedala ale moc ovlivnit a mnoho malých úkolů. Chybělo mi mít úkol, který by byl časově náročnější. Chybělo mi také o špetku více důvěry, která je pro mě velice důležitá. Poté váha mého slova a celkového názoru. Jsou to ale maličkosti, které nebyly důvodem mého odchodu.
Nejvíce spokojena jsem byla s kolegy. Kolegové jsou jediný dobrý benefit. Téměř všichni jsou skvělí.
Celkově chování vedení k zaměstnancům je nepřijatelné, neférové a sprosté. Vedení by si mělo uvědomit, že oni jsou ten problém, proč se stále mění zaměstnanci. Je až neuvěřitelné, jak se v některých případech vedení chová a dokonce i svádí vinu na samotné jedince. Zaměstnanci pracují přes čas a jejich práce není téměř nikdy správně ohodnocena. Ve firmě pracuje strašně moc nadaných lidí, kteří mají na víc, a to by si měli uvědomit. Nátlak a nepěkné chování ze strany vedení je na denním pořádku. Pracovní doba od 8 do 5? Nikdy. Většinou od 7 do 6 až 7. Nehledě na to, že většina pracuje i doma po nocích, jelikož práce je na jednoho člověka strašně moc. Noví zaměstnanci většinou ve firmě vydrží pár dnů nejdéle týden. Pokud někdo vydrží déle než rok, je to většinou takový typ člověka, který si nechá všechno líbit, protože se bojí změny nebo se bojí postavit se vedení. Po odchodu zaměstnance se vždy na něj hází špína v jakémkoliv ohledu. Ze strany vedení je to velmi neprofesionální.
Slíbené bonusy, které se nedodržely a nedostaly se v rámci trestu, který neměl žádný smysl? Ano, i takové věci se dějí.
Od některých jedinců se někteří mohou dočkat otřesného chování. Opravdu si rozmyslete, zda se u této firmy budete ucházet o zaměstnání, ale já to nedoporučuji!!!!!!!
Opravdu skvělí kolegové, spousta získaných zkušeností, možnost zkusit si i odvážnější úkoly, možnost seznámit se s oborem ještě při studiu, flexibilní cas příchodu do kanceláře.
Nedostatek času na některé úkoly
Téměř stejný přístup k juniorovi i zkušeným týkající se práce na klientech
- společné akce byly skvělé
- kolegové byli perfektní
- špatná organizace práce
- nátlak ze strany nadřízených
- zmatek
- časový pres
- nepříjemnost nadřízených
- neplacené přesčasy
Opportunity to work during studies
Když jsou to studenti, nebyli by tam denně, což znamená, že by se jim tam mohlo líbit, protože některé projekty jsou opravdu zajímavé. Určitě by se toho hodně naučili a byli by připravení do života po škole.
Jobs for people with no work experience
Je tady velká fluktuace zaměstnanců, protože na delší pracovní život to pro většinu lidí místo není. Takže se něco naučíte, získáte zkušenosti a půjdete za lepšími podmínkami jinam.
Možnost růstu, dá se toho dost naučit, skvělí kolegové, všestranné benefity, pravidelné akce, s vedením se dá rozumně domluvit a pomůže, kde může. Poměrně flexibilní pracovní doba s možností práce z domu.