Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Lidský přístup
Podpora dalšího vzdělávání
Stabilní prostředí
Pracovní prostředí a zázemí pro zaměstatnance
Příspěvek na stravování uplatnitelný pouze ve firemní kantýně
Neschopnost vedení systémově realizovat projekty
Nejsem tu příliš dlouho, ale za mě mohu říct, že největším plusem je časová flexibilita.
Samozřejmě dalším plusem oceňuji kantýnu kde dostáváme 50% slevu + automaty přímo v budově.
Mohu s klidem říci, že je tu i skvělý kolektiv a většinou lidí si tykám.
Samozřejmě pokud je zaměstnanec nespokojení se svojí prací, tak se zde najde hromada negativ.
Určitě mezi negativy patří to, že se tu většinou rozjede nějaký projekt a hned za tím se rozdělá další a samozřejmě ten předchozí se nedodělá. Pořád se tu všechno oddaluje a je jedno jak moc píšete jak to s tímto projektem vypadá.
Peníze neberu jako negativum, protože jsem věděl za jaký peníze jsem sem šel. Mohlo by to být větší, ale šel jsem sem hlavně kvůli tom na jaké pozici bude dělat.
Mezi negativa bych asi i zařadil lenost některých jedinců, který jsou líný si udělat nějakou svojí práci a pak s tím otravují ostatní lidi.
zlepšení obchodu na českém trhu,například lepší obchod B-B,tak aby se zisk tvořil postupně během roku.
systém odměnování zprůhlednit ,upřesnit,na čem a jak je závislá pohyblivá složka mzdy
Pomáháme přírodě, sázíme stromy
Umíme se společně bavit :-)
Ve focení jsme profesionálové