Svobodné prostředí. Mohu ovlivňovat přímo to, co se ve firmě fěkje, jak se ve firmě pracuje, jak se ve firmě žije. Buď změnou kterou hledáš, pokud něco chceš změnit tak to řekni a navrhni jak by se ti to líbilo - takový přístup je na Vysočině vyjímkou. Každoročně mi roste plat, účastním se školení od nejlepších odborníku v oboru, zveme si kapacity i k nám do fiormy nebo do coworkingu, který jsme založili. Máme jedny z nejlepších kanceláří na Vysočině a vlastní coworking prostory v Hubbru. Děláme ecommerce na velmi vysoké úrovni a podílíme se na projektech pro všeobecně známé značky.
Více bych zapracoval na vztazích mezi vedením a zaměstnanci a víc bych dával najevo úspěchy a povedené projekty a lidi více docenil. Dálew bych zaměstnal více lidí do středního managementu, aby zaměstnancům ušetřili nějakou administrativní a řídící práci a více bych zapracoval na propagaci firmy směrem ven, aby nalákala více budoucích zaměstnanců a freelancerů.
Komtesa se pro mě stala druhou rodinou! Když večer odcházím z Komtesy domů, tak už se těším na ráno, až do Komtesy opět přijdu. No co bych Vám psal, přijďte se podívat!