Dlouhodobý nával zakázek, vím, je to v řešení. Nicméně přesčasy mají dopad na kvalitu i náladu v podniku. Pružnější IT oddělení by snížilo prostoje výroby z důvodu poruch sítí, PC a databází.
Práce je na vysoké úrovni, můžete se naučit mnoho nového a přijít do styku se zajímavými technologiemi a řešeními. Na práci je klid a pořádek, každý má své místo. Nikdo na nás nespěchá ani nás nenutí dělat otrockou práci. Tým je velmi nápomocný v případě problémů. Samozřejmě existují výjimky jako v každé jiné společnosti. Ale tady se nezapotíte. Plat přiměřený odvedené práci, pravidelné navyšování a benefity na konci roku. V případě potřeby se můžete s vedoucím domluvit, že si najdete čas na své záležitosti a pak budete pracovat v jinou dobu. Manažeři se o lidi zajímají a v případě problémů vhodně reagují. Lepší práci jsem zatím neměl. Někteří lidé firmu odsuzují nespravedlivě, ale většinou se jedná o lidi s vysokými očekáváními, malými zkušenostmi a malou ochotou pracovat.
Možnost pracovat v mezinárodním týmu je výhodou i pro lidi, kteří se chtějí učit a používat cizí jazyk.
Firma by mohla investovat do vylepšení parkovacího místa, ale je pochopitelné, že tyto náklady jsou vysoké.
Did you find KATEK Czech Republic s.r.o. interesting?