Toxické prostředí, vedení je špatné a neschopné sebereflexe, jako zaměstnanec jste na posledním místě, který si nesmí dovolit vyjádřit svůj názor. Naslibují na pohovoru hory doly, ale potom nic z toho nedostanete. Na marketingu nikdo nevydrží, k lidem se chovají naprosto příšerně. V každém prostoru jste sledováni očima zaměstnanců, které vaší práci vůbec nerozumí a následně si na vás stěžují.
Toxická firemní kultura. Lidé jsou vždy až na posledním místě. Nekompetentní vedení, které působí na lidi strachem, nátlakem a neférovým jednáním. Nemožnost přidání ve mzdě po odpracovaných letech - raději se najme nová levnější "pracovní síla". Firma neinvestuje do pracoviště ani nebuduje dobré vztahy mezi odděleními.
Celkove jsem byl velmi spokojeny, vlastne jsem jeste nikde nepracoval tolik let. Ocenuji pracovni prostredi, do ktereho firma investovala mnoho energie a penez, luxusne vybavena kuchynka s možností vlastniho vareni...atd. Kolegove na oddeleni me budou chybet, byli jsme velmi sehrana parta....Trochu mi chybela moznost cestovat v ramci prace (veletrhy atd), ale jinak to bylo moc fajn. A proc jsem odesel? Prisli nove vyzvy....nicmene budu na Inter-sat vzdy v dobrem vzpominat.
Moznost vice cestovat po veletrzich
Informal work atmosphere
Kolegove jsou přátelští, nikdo se nepretvaruje, nikdo se na nikoho nepovysuje. Clovek se nemusi bat poprosit o radu nebo predstavit svuj napad.
Opportunity to learn new things
Firma vyvíjí nove produkty, ktere uvadi na trh. Tim padem je stale co noveho objevovat, ucit se, zlepsovat se....
Did you find INTER-SAT LTD, organizační složka interesting?
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?