Kolektiv, mzda, společně aktivity i mimo práci, interní školení, ebooky, možnost startu už při škole jako partime.
Pobočka Pardubice lepší než Hradec ..... Neee. Obě super. Žádná rivalita není mezi hradecaky a pardubicaky není, to se jen říká.
kolektiv na pobočce i jinde je přátelský
Hradecká pobočka je nejlepší! ale hned za ní Pardubice
je super, že můžeme po dobu prázdnin nebo dle potřeby pracovat na jiné pobočce, pocházím z Liberce a pendluji mezi Hradce a Libercem
zaškolení a průběžná školení
V IT teamu jsou lidé, kteří rozumí svojí práci, trpěliví, ochotni pomoci a jsou velmi pečliví - to se dnes nevidí.
Ve vedení jsou lidé, kteří jsou lidoví a féroví. Lze se s nimi domluvit. Oceňuji, že si udělají čas a dají zpětnou vazbu.
Je to velká firma, s tím jsou spojená pozitiva i negativa. Pracoval jsem v jiném korporátu, tomu se asi nelze vyhnout. A jelikož zde pracují děvčata je zde občas změna, kdy se někdo přejmenuje, jde na mateřskou apod.
Jsem úplně nová (2 týdny) a překvapená, jak dobré vztahy mezi kolegy jsou. Příšla jsem taky z ženského kolektivu a měla jsem obavy, protože v bývalé práci byla atmosféra mezi kolegyněmi naprosto otřesná. Nikdo tady nešeptá v hloučku.