Společně strávené chvíle na Seči
Společně strávené chvíle na Seči
Zlaté granálie
Zlaté granálie
Nevěříte, že chemie hraje všemi barvami? :-)
Nevěříte, že chemie hraje všemi barvami? :-)

SAFINA, a.s.

Approximately 180 employees
Výroba a hutní zpracování drahých kovů

Get to know our company better

Discover our company culture and work atmosphere. Find out if this is an environment that'll suit you.
How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Zaměstnanci SAFINA, a.s. pomáhají plnit dětské sny již 12 let

Solidarita a sounáležitost jsou hodnoty, na kterých si v SAFINA a.s. zakládáme. Již dvanáctým rokem naši zaměstnanci společně přispívají na podporu dětí a mladých lidí z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin prostřednictvím neziskové organizace ANO,ANO. Ta jim pomáhá rozvíjet zájmy, studovat, absolvovat jazykové pobyty. Naše společnost podporu zvyšuje a k vybrané částce vždy přidává dvojnásobek. Díky této iniciativě bylo v loňském roce podpořeno 26 dětských snů, mezi nimi taneční kroužek, kurz vaření, příspěvky na hasičský kroužek, fotbalové vybavení, tréninky plavání, příměstský tábor či lyžařský výcvik. Letos se zaměstnancům podařilo vybrat krásných 43.500 Kč. Společnost SAFINA tuto částku zdvojnásobila, a tak bylo na splnění dětských snů věnováno 85.500 Kč. Kromě toho jsme částku 45.000 Kč poskytli organizaci Maminy s rakovinou. Děkujeme všem, kteří se na této iniciativě podílejí. Vaše podpora mění životy k lepšímu! 💙

image 1
image 2

Sportovní den SAFINA, a.s.

Každoročně pořádaný sportovní den SAFINA, a.s. se letos uskutečnil v nově otevřeném sportovním areálu v Jesenici, na nádherném místě s perfektním zázemím a výbornou restaurací. Celodenní program nabídl pestrou škálu sportovních i relaxačních aktivit: malou kopanou, beach volejbal, tenis, lezení na stěně s instruktory, cvičení jógy i zdravá záda, atletickou abecedu pro začátečníky i pokročilé běžce, a dokonce i možnost prohlídky Průhonického parku. Díky krásnému počasí a skvělé atmosféře jsme si celý den všichni naplno užili. Velké poděkování patří městu Jesenice za zapůjčení areálu a podporu této události.

image 1
image 2
image 3
Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)

Check if the company has a job for you

You never know when you'll find one that's just right for you.
See vacancies on company website
Did you find SAFINA, a.s. interesting?
Let us help you find suitable jobs.