ocenění - žádné. Jen arogance, velmi špatná komunikace, nesmyslné přesčasy kdy vlastně na druhý den montážní linky stojí z důvodu nedostatků materiálu
Místo ocenění se dělník dočká přidání práce než finačního ocenění.
benefity- směšné nebo žádné
směšné ( trička s nápisem 100 DNÍ BEZ ÚRAZU )
Žádné-Dlouholetí kmenoví zaměstnanci mají nižší platy než zaměstnanci kteři nedávno nastoupili
Co mi přinesla firma do života-naučil jsem se být stejně arogantní na vedení firmy tak jak vedení se chová knám dělníkům. Umět ušetřit finančně.Vše se zdražuje ale platy ve firmě se nezvedají a ani inflační nic.
štihlou vyrobu- v době kdy ekqistujou počitáče na dilnach a dalši nesmyslné pracovní pozice- ORANŽOVÁ TRIČKA
Co zlepšit-Jeden dělník dělá na dva TH pracovníky.No zkrátka snížit TH pracovníky
- Náročná a zodpovědná práce ve firmě s dlouholetou tradicí
-jasně definována mzda odpovídající náročnosti pozice ( hrubá mzda + 12% bonus navázaný na docházku )
- příspěvek na stravování
- příspěvek na penzijní připojištění
-firemní akce ( dětský den, sportovní den, den otevřených dveří . . . )
- není možno vést a rozvíjet svůj tým tak, aby byl vzorem pro ostatní
- Podporovat své podřízené a kolegy v rámci neustálého zlepšování a tím zvyšovat jejich dovednosti, tak aby tým cítil pýchu na skutečnost, že pracuje pro naši firmu.
- Firma vyrábí silný produkt, ale tlačí se jen na to jak snižovat ztráty ( snižovat montážní časy apod . ) naopak zlepšování je velice pozvolné
Did you find Alliance Laundry CE s.r.o. interesting?
There are 17 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?