Klidné kanceláře pro práci
Péče o lidi, svačinky atd.
Finančně výrazně lepší než u předchozích firem
Kolektiv a je možné se na všem domluvit s managementem
Dobrý den,
děkujeme za hodnocení.
Jsme rádi, že se u nás cítíte dobře, a že oceňujete klidné pracovní prostředí i péči o tým. A že jste celkově spokojen(a).
Tým TechFides
Není open-space, peníze dobré jde se vždy domluvit, firma stále rychle roste
Dobrý den,
děkujeme za hodnocení.
Jsme rádi, že se u nás cítíte dobře, a že oceňujete klidné pracovní prostředí i komunikaci. A že jste celkově spokojen(a).
Tým TechFides
Ve firmě jsem 3. rokem a jsem spokojený. Peníze mám dobré a když jsem měl jiné nabídky, tak mi byly vždy dorovnány, stačilo si jen říct. Přístup k zaměstnancům hodnotím kladně, narozdíl od korporátu je tu zájem o zaměstnance. Před časem bylo zavedeno 10% placeného času na sebevzdělávání, což moc jinde není.
Pizza days by mohly být každý týden, ne jen jednou za dva týdny. Jinak jsem spokojený.
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že jste u nás spokojený a že oceňujete náš přístup se zájmem o každého kolegu. Těší nás, že Vám vyhovuje dorovnávání mezd i zavedených 10 % času na vzdělávání – je pro nás důležité, aby naši lidé měli prostor růst.
Co se týče Pizza days, držíme je jednou za čtrnáct dní, ale mezitím každý měsíc pořádáme i další společné akce.
Home office,
možnosti certifikací,
individuální přístup,
odměny navíc,
projekty,
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že vám vyhovuje kombinace home office, našich projektů a individuálního přístupu. Zakládáme si na tom, aby odměny u nás byly férové a rostly společně s lidmi.
Tým TechFides
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Finance
Kolektiv
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že u nás kolektiv i náš systém odměnování fungují podle Vašich představ. Zakládáme si na tom, aby u nás v TechFides měli lidé možnost profesního i kariérního růstu, a aby zde vládla fajn atmosféra.
Tým TechFides
Volnost, multisportka, technické prezentace, projekty
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že u nás oceňujete volnost i naše technické prezentace. Zakládáme si na tom, aby si kolegové jednou za měsíc napříč projekty otevřeně sdíleli know-how, tedy nejen co se povedlo, ale i co příště udělat lépe. Těší nás, že Vám toto prostředí vyhovuje.
Úroveň vývoje a projekty
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že vám vyhovuje úroveň vývoje na našich projektech. Zakládáme si na tom, abychom odváděli profesionální a kvalitní práci.
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že u nás kolektiv i naše Pizza days fungují podle Vašich představ. Zakládáme si na tom, aby u nás v TechFides vládla fajn atmosféra, a tyto společné akce jsou toho ideální součástí.
Tým TechFides
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Jsme rádi, že se u nás cítíte dobře a že jste celkově spokojen(a). Těší nás, že Vám vyhovuje zavedených 10 % času na vzdělávání – je pro nás důležité, aby naši lidé měli prostor růst.
Tým TechFide
Voľné ruky v práci - môžem sa tu dostatočne kreatívne vyžiť. Neskutočne príjemné prostredie, ktoré tu vládne. Môžem si povedať svoj názor.
Aby nás tu bolo stále viac a viac.
Dobrý den, díky za hodnocení.
Jsme rádi, že oceňujete tvůrčí svobodu, kterou u nás lidé mají, i to, že se u nás nikdo nebojí říct svůj názor – na otevřené komunikaci si zakládáme. Máme radost, že vám prostředí v týmu vyhovuje a věříme, že nás i díky tomuto přístupu budeme pokračovat v růstu.
Tým TechFides
Did you find TechFides Solutions s.r.o. interesting?