Rozhodně oceňuji skvělé týmové nasazení a výkon na 100%, to se potom hned lépe dosahuje vytoužených výsledků, prace rychleji utíká a je vlastně mnohem zábavnější.
Není
Opportunity to use foreign languages
Naprosto, hodí se každý další jazyk navíc (nejen angličtina).
Varied work
Firma spolupracuje s dodává software do všech zemí světa, kdy každá země má svá specifika. Díky tomu je práce extrémně rozmanitá.
Ohodnocení je pod průměrem.
Téměř žádné benefity.
Tlak na co nejvíc odpracovaného času. Zákonné minimum dovolené, odměňuje se čas v kanceláři.
Komunikace vedení - hodně věcí se řekne a hned zapomene v duchu "slibem nezarmoutíš".
Compelson je zajímavá, rostoucí firma s potřebnými produkty po kterých je ve světě poptávka. Líbí se mi přátelská a otevřená firemní kultura, diverzita v teamu, kancelářské prostory, nadšení a nasazení managementu firmy, zajímaví kolegové a příjemné benefity. Byť je v některých směrech určitě co zlepšovat, tak jde vidět, že firmá má vizi a následuje ji.
Určitě je potřeba zlepšit a nastavit některé procesy tak, aby se předešlo problémům v komunikaci s managementem, který je mnohdy přehlcený.
Skvely tym nadsencu, kteri maji praci jako sveho konicka a kolikrat se nam nechce ani domu. Setkavame se velmi casto i po praci, o vikendech atd.
To vubec vlastne ani nevim, pokud s necim nespokojeni jsme, jakoze chceme treba vice zelene, tak to proste rekneme a do tydne mame vice kytek v kancelari :-)
Oceňuji svobodu a férové jednání. Náročné prostředí, kde se chtějí výsledky, což slabší jedinci nemusí ustát. Krásné prostředí kanceláří, skvělí kolegové. Firma má produkt o který je ve světě enormní zájem, obrovský potenciál v budoucnosti. Líbí se mi neformální, uvolněná a příjemná atmosféra na pracovišti.
Pracuje se na zlepšení procesů, což je pro firmu velmi prospěšné a důležité. Bude důležité dát managementu více volnosti v rozhodování a možnost pracovat samostatně.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?