Na 22HLAV nejvíce oceňuji to, že vytváří prostor pro to, aby se zaměstnanci mohli věnovat tomu, co je baví. Současně nabízí plnou podporu vzdělávání, což je pro mě velkým benefitem. Za skvělé považuji sebeřízení práce, při které si mohu pracovní dobu nastavit podle svých potřeb a pracovat z domova. No a jako bonus jsou skvělí kolegové, se kterýma je radost pracovat!
Nemám nic, s čím bych byla nespokojená. Naše firma neustále pracuje na inovacích a změnách za účelem lepšího fungování společnosti.
Velmi přátelská atmosféra na pracovišti, skvělí kolegové.
Je pravda, že práce je vždy trochu stylem "hodíme tě do vody a plav", ale člověk se vždycky může obrátit na zkušenější kolegy, kteří ochotně pomůžou a poradí. Určitě super pro lidi, kteří na sobě chtějí pracovat a stále se učit novým dovednostem a propojovat znalosti (účetnictví, daně, audit, HR...). Víceméně volná pracovní doba, dá se vždy na všem v týmu domluvit.
Určitě není vhodné pro lidi, co si chtějí odpracovat "svých 8 hodin" a o víc se nestarat, ale pro lidi, které práce baví a chtějí se posouvat..
Nástupní mzda je nižší, než je na Prahu obvyklé, ale pokud se člověk snaží, je tam se získanými zkušenostmi a zapojením v týmu znatelná progrese.
Flexible working hours
Nejedeme na klasickou "docházku do práce", jestli člověk pracuje raději v kanceláři nebo doma, ráno nebo večer - to je na každém. Důležité je svou práci udělat a být dostupný pro klienty např. na telefonu a reagovat na e-maily.
Jobs fit for working parents
Nemáme klasickou pracovní dobu - když si člověk potřebuje odpoledne vyzvednout děti ze školy, nebo ráno zařídit něco na úřadech, není problém - pokud člověk udělá svou práci (např. dodělá večer) a je přes den přiměřeně dostupný pro klienty na telefonu a e-mailu. Docházka do kanceláře také není nutností, ale samozřejmě je lepší se s kolegy vidět i osobně :)
Sebeřízená organizace, podpora osobnostního a odborného vzdělávání a růstu, homeoffice, možnost zvolit si pracovní oblasti, svoboda názorů, podpora vlastní iniciativy v oblasti změn, přátelský kolektiv lidí vyznávajících stejné hodnoty, hodnoty firmy se skutečně v praxi uplatňují, nejsou jen na ozdobu na webu
Nikoli. Cokoli kimu vadí, řeší v rámci firmy s kolegy v poradním procesu, máme nastavené procesy pro zpětnou vazbu, hodnocení i sebehodnocení a sebereflexi.
Neustálá možnost růstu a rozvoje. Svoboda v plánování času. Zodpovědnost za vlastní rozvoj a postup. Skvělá firemní kultura - vstřícnost, lidskost, radost, zájem.
Oceňuji možnost flexibility práce. Velmi mě motivuje velká zodpovědnost, která je na nás kladena a díky které se můžeme rozvíjet. A nejvíce si cením skvělého kolektivu, atmosféry a toho, že na mém názoru záleží, mohu přijít s jakýmkoli nápadem a vždy jej s kolegy prodiskutujeme a snažíme se najít nejlepší řešení.
Nespokojená s ničím nejsem. Naše společnost velmi rychle roste a je nutné stále zlepšovat procesy a postupy, abychom se přizpůsobili novým situacím, ale to je spíše jen náročné a pro mě opět spíše motivující. Přináší nám to velké zajímavé výzvy, které nás posouvají.