Chování nadřízených a HR katastrofa, na těchto pozicích pracují nekvalifikovaní lidé. Jste neustále ve stresu a domů chodíte totálně vyřízení jak psychicky tak i fyzicky. Lžou na pohovorech. I když vyšlapujete jak máte vždycky se najde způsob jak vám říct sbohem.
Jsem ve firmě téměř 2 roky, za které jsem se toho mnoho naučil (kompletní obsluha a nastavení linky zodpovědnost za výrobu a kvalitu) s přímým nadřízeným vycházím velmi dobře. Bohužel zvedání platu nezáleží na něm( už několikrát mi psal návrh na přidání a v kanceláři to zamítli) takže jsem tam téměř 2 roky za nástupní plat..... Takže bych to shrnul. Fajn kolektiv, práce mě baví ale ty peníze to je katastrofa. Hledám něco jiného známému bych nedoporučil.
Peníze téměř 2 roky nástupní plat 😠😠😠
Security and stability
Pokud je člověk alespoň trochu inteligentní a schopný chodit do práce včas a pravidelně tak ho nevýhod. Bohužel je stabilní i plat od nástupu se to téměř 2 roky nehlo což je dost demotivující.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
+ pěkné pracovní prostředí
2 roky zaměstnaný přes agentůru na dobu určitou. Bez jistoty práce.
Pleasant work environment
Moderní a čisté prostředí.
Non-stressful work
Záleží na oddělení pod které spadáte, ale na 90% pozic, je práce klidná a není fyzicky náročná, to se týká výrobních procesů. Tedy pozice operátor výroby.
Pokud se jedná o administrativu, zázemí je tam krásné, a klidné. Velká caffeterie, sportovní hřiště, vše je moderní a čisté.
Nekvalitní materiál , nedostatečně proškolení nadřízení a to znamená že se špatně rozhodovali . Nedostatek operátoru na výrobní lince , která je na všech procesech velká až 50 m. člověk tam musí dělat , údržbáře , kvalitáře , operátora , skladníka atd... za jedny peníze.
Přístup HR k zaměstnancům, platové ohodnocení. Kolegialni přístup některých zaměstnanců z výroby.
Absolutní nespokojenost s vedením údržby. Nechuť spolupráce, nadržování, špatné řízení chodu údržby, nekolegialni přístup zaměstnanců na ranní směně . Povyšování že strany nadřízeného. Za celou praxi na údržbě a to 35 let jsem se s ničím takovým nesetkal.
Did you find Nexen Tire Europe s.r.o. interesting?