+ Úžasný kolektiv, se kterým je zábava a který je ochoten vždy pomoci.
- Nesplněné sliby při pohovoru a nástupu do práce (zvýšení mzdy po zkušební době, frekvence a lokace pracovních výjezdů, organizace práce, ...)
- Mizerná organizace, kdy člověk neví, zda bude za tři dny na výjezdu v okolí bydliště nebo na druhé straně republiky. Absence nějakého přehledného harmonogramu a itineráře. Téměř nikdo z mých kolegů neví, kdo je jeho nadřízený nebo jaký je na něj kontakt. Nářadí a auta si každý bere tak, jak se mu zlíbí a často se tak stává, že je nářadí nedostatek nebo že zmizelo. Veškeré informace se společností šíří jen v podobě drbů, které si mezi sebou kolegové vypráví.
- Nepříjemní nadřízení, kdy nadřízení mají se vším problém, jsou nepříjemní, řeší každou korunu a mají na podřízené nereálné nároky.
- Spousta kolegů uvažuje o výpovědi.
- Téměř nulový příslib kariérního postupu
S pracovní dobou. Nepracují ale přímo ve firmě . Jsem skrze tuto firmu zaměstnáná někde jinde.
Slabší komunikace s nadřízenými . Mám pocit ze v jejich firmě chybí komunikace. Měla sem problém se špatným vyplácením mzdy a i přes vyřízení to nebylo další měsíc dodáno . Chybí jim pravděpodobně komunikace a více iniciativy k zaměstnancům když se dopustí chyby.
Úžasná práce, která mě baví, skvělý tým a kolektiv. Je fajn, že lidé se zdravotním omezením se mají kde uplatnit.
Bohužel vedení není lidské a i když se jedná o chráněnou dílnu pro invalidní důchodce, měli by nejraději invalidy "zdravé" kteří pracují více než je v jejich silách, bez finančních odměn a motivací, tak aby z něj firma profitovala co nejvíce (hlavně na dotacích).
Did you find Z + M Partner, spol. s r.o. interesting?