Dobře platí
Výborný kolektiv
Bonusy za dotažený projekt
Téměř žádné benefity (vitamíny, vánoční kolekce, nízké vánoční bonusy)
Firmu řídí CVG koncern se sídlem v USA - vše se schvaluje a řídí odtud
Byrokracie
Systém zaškolení
Firma jde za poslední rok strašně ke dnu
Opportunity to use foreign languages
Příležitost pro zaměstnání na pozicích disponent nebo odbytář vždy vyžaduje určité dovednosti a znalosti, největším předpokladem pak je velmi dobrá znalost anglického, případně i německého jazyka
Za těch 18 let jsem prošel všechny typy výroby,co u nás jsou. Nejvíce mi vyhovuje,že nemusím dělat jen na jedné pozici,ale každý den je překvapením,co nového přichystá. Za pozitivní považuji platové třídy za odpracované roky a zkušenosti.
Kážou vodu, pijí víno. Jsou stanoveny zákazy, avšak někteří si mohou dělat co chtějí a nic jim nehrozí.
Opportunities for career advancement
Kariérní postup se odvíjí od toho,kolik práce,která vám je svěřena,umíte ovládat a zvládat a kolik času na její zvládnutí potřebujete. První dny Vás nechají dělat tzv. podřadnou práci,aby zjistilo se,jak jste zruční. Pak jste umístění na předem určené středisko a zde už máte možnost ukázat,jak jste schopní. Po 3 měsících zkušební doby je možno již žádat o zvýšení platové třídy. Obecně se bere,že buď musíte ovládat alespoň 3 pracovní pozice a nebo plnit alespoň na 100 procent. Pokud třídu nedostanete hned,tak pokud vám prodlouží smlouvu a nebo vezmou na dobu neurčitou,zvedá se třída automaticky.
Complex tasks
Výroba pro nové zákazníky, prototypové svazenky,svazenky o počtu až 450 drátu. Práce vhodná pro lidi,co mají představivost a umí řešit tyto náročné úkoly.
Did you find PEKM Kabeltechnik s.r.o. interesting?
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?