Fungující tým, kdy se můžu s čímkoliv obrátit na kolegy a kolegyně o radu, vždy se najde řešení, prostředí mi velmi pomáhá získávat kompetence pro efektivní práci, o které je pak zase zájem ze strany kolegů a kolegyň v případě potřeby...
S ohledem na zaměstnavatele jsem spokojený, obecně nejsem spokojený s fyzikálním zákonem entropie, vzrůstající v jakémkoliv uzavřeném systému. Dlouhodobě mě zajímá určitý paradox, kdy snahy o snížení entropie dílčími regulacemi můžou generovat vyšší systémovou entropii. To se podle mě týká všech institucí včetně EU.
Možnost spolupracovat na velkých projektech napříč organizací.
Poslední dobou příbývá bohužel na vyšších pozicích osob, které zajímá pouze jejich prospěch a benefity před vlastní prací a pouze tzv. figurují na výplatní listině. Občas složité řešení problémů na nejvyšší úrovni ( špatné zprávy se neříkají )
Stabilní pracovní místo. Vyhovuje mi pracovní atmosféra, smíšený kolektiv mužů a žen. Benefity-proplacení roční dálniční známky, příspěvek na stáří, benefity na využití - zdraví, dovolená ap. Multisport karta.