Fajn benefity a zázemí, milí kolegové a ze začátku skvělý nadřízený.
Po změně vedení společnosti se zpovídám nekompetentní nadřízené, která bohužel nedovede pochopit ani základní postupy mojí práce, ve které ale stále hledá chyby a následně i strhává mzdu. Pracovní postupy se stávají nesmyslnými za cenu víry v nestržení mzdy. Postoj k čemukoli je ze straní vedení arogantní, případně dotazy s úsměvem zcela ignoruje. Po zaškolení kolegů z jiné pobočky, kteří nám mají dělat dlouhodobě požadovaný zástup kvůli dovoleným, přichází bez jakéhokoli dřívějšího náznaku informace, že naši práci komplet přebírají a nám nezbývá, než podepsat výpověď, sbalit se a do práce už nechodit. Ukončení pracovního poměru bylo vrcholně neslušné a sprosté, nicméně v celkovém měřítku nepřekvapivé. Z těchto důvodů zaměstnavatele Simply Office s klidem v duši nedoporučuji.
Za dobře odvedenou práci skvělé platové ohodnocení, do letošního jara férový šéf a férové jednání narovinu, přidání 5 dnů dovolené, benefity jako sodexo multipas a káva na pracovišti, příjemné pracovní prostředí a kolektiv
Se změnou vedení byl do malé "rodinné" firmy zaveden korporátní styl vedení - zaměstnanec je považován za zdroj a ne za člověka, přístup nelíbí se ti to - tak dej výpověď (anebo ji dostaneš), celkové ochlazení vztahů ve firmě - otevřenost vystřídala manipulace a otevřený nezájem o dobré fungování všech oddělení (stačí když to nepadá na hlavu)
Nejvíce spokojený/á jsem byl/a s mzdou, která chodila včas a přesně podle očekávání. Kolegové na pobočkách byli obvykle ochotni spolupracovat a zlepšovat pracovní prostředí i zákaznickou zkušenost.
Po změně vedení společnosti se výrazně změnilo mnoho aspektů práce. Zmizela podpora od vedení, otevřená komunikace a naopak narostly obavy a strach. Pokud dříve bylo možné otevřeně hovořit o problémech, po změně vedení tomu bylo přesně naopak. Kompetentnost vedení je velmi diskutabilní.
Možnost uplatnění anglického jazyka
Flexipass
Úžasní kolegové
Po změně vedení společnosti dochází k obratu o 180.
Nepřehlednost ve finančním ohodnocení a naprostá nemožnost řešení situace.
Vedení společnosti se bohužel stává naprosto nekompetentní k výkonu své práce, které podráží arogantním chováním ke svým vlastním zaměstnancům.
Naprosto nepochopitelný přístup při výpovědi z pracovního poměru ze strany zaměstnavatele. Kouzelná slovíčka jako "Děkuji", "Prosím", "Omlouvám se", „Na shledanou" nejsou ve slovní zásobě vedení společnosti
Po mém velice kladném hodnocení před dvěma roky, jsem nucen svojí recenzi naprosto změnit. Tento přístup k zaměstnancům není z žádného úhlu pohledu nijak pochopitelný. Ze svého pohledu zaměstnavatele Simply office výrazně nedoporučuji.
+ Líbí se mi, že společnost stále pracuje na nových projektech, rozvoji systémů, rozvoji svých zaměstnanců. Jsem ráda, že mohu být součástí tohoto týmu, kde jsme si vzájemně oporou.
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?