Nejvíce spokojený jsem byl s tím, že jsem odešel, jestli se do této fabriky někdy vrátím tak jen z největší finanční nouze.
Nízký plat, Vedení po nás chtělo věci které byly nad rámec naší kvalifikace a našich povinností, nestarají je o zdraví zaměstnanců, chovají se neférově ke svým zaměstnancům
Opportunity to work during studies
Mají akutní nedostatek lidí, všichni schopní seřizovači/skladníci atd. ... odchází a tak se snaží vyjít vstříc těm novým aby u nich zůstaly.
Příšerně malá výplata.
Neoceni Vás
Pohrdaji vami
Rakušaci jsou vždy ve všem lepší než vy.
Nízký plat na podobné pozici je průměrný plat až 2x větší než v egstonu
Dostal jsem prilezitost se rozvijet v tomto oboru.
Par vizi ohledne chill zone.
Karierni a platovy rust 0. Plat se sice zvedl, ale porad vydelavam mene nez partnerka v Transelitu ve Znojme.
Chill zone je super napad, ale neni to chill, kdyz pri sve odborne praci nemuzete vypadnout a jste limitovani pouze prestavkou. Coz je napr. pro lidi z vyroby nemyslytelne.
Bohužel nelze zmínit prakticky nic pozitivního, teoreticky měl člověk možnost se seznámit s moderním i technologiemi, nicméně chybělo kvalitní proškolení a nebyla zajištěna odpovídající údržba techniky, vše ve stylu poraď si sám.
Nedostatků ve firmě dlouhá řada, namátkou: vynucené neplacené přesčasy, neschopnost a alibismus nadřízených, celkový nezájem a apatie většiny zaměstnanců, absence závodního stravování, personalistika redukovaná pouze na nahánění nových zaměstnanců atd.
Jobs for people aged 50+
Ve firmě převažuje tupá fyzicky nenáročná manuální práce vsedě, kterou mohou vykonávat i lidé nad 50 let. Předpokladem je ovšem zdravá páteř, naprostá flegmatičnost a ochota pracovat ve třísměnném provozu (jen na některých pracovištích).
Jobs for people with no work experience
Na dělnických pozicích ve firmě Egston převažuje drobná manuální práce vsedě vhodná především pro ženy. Pro tuto práci nejsou potřeba zcela žádné znalosti či zkušenosti (dokonce ani znalost českého jazyka), zapracování podle pozice může trvat od jednotek minut (operátor u robota) po dny až týdny (např. jemné ruční navíjení a pájení nebo montáž kabeláže).
Mají málo zaměstnanců, tak berou každého kdo umí do pěti počítat.
Jobs fit for working parents
V některých odděleních vám vyjdou vstříc potřebujete-li přijít později, samosebou si to pak musíte nadělat, ale to je na té firmě asi jediné pozitivum...
nic užitečného a přínosného pro další život, manuální práce u navíjecích strojů ve třísměnném provozu. Nařízené přesčasové hodiny které se proplácely jen do 50%, zbytek bylo saldo pro volno v případě, že bude málo práce. Práce na normy. Benefity pouze stravenky.
Did you find EGSTON SYSTEM ELECTRONIC, spol. s r.o. interesting?