Super parta lidí, skvěle fungující HR, zajímavé možnosti sebevzdělávání a seberealizace, možnost home office (když je to potřeba). Možnost ovlivňovat vývoj, snaha posouvat styl vývoje a použité technologie k lepším, agilnějším zítřkům. Také je super, že to není úplně malá firma (takže je stabilní), ale ani zkostnatělý korporát (nemusí tu jít všechno přes 13 "pater").
Občas vázne komunikace napříč firmou, a některá rozhodnutí se dostávají pozdě k lidem, kterých se to pak týká. Někdy se zbytečně tlačí na pilu na základě uměle vytvořených termínů a dochází pak ke zbytečně polovičatým řešením.
Pleasant work environment
Firma sídlí v hezké moderní budově, s několika místnostmi, kde může člověk na chvíli vypnout (kuchyňky, "kaféčko", terasa, balkóny, zahrada). Perfektní HR oddělení, které řeší potřeby zaměstnanců a ještě dělá spoustu věcí navíc (organizace různých oslav, týmových akci apod.). Ostatně, HR je zde spíš "employee support" než "human resources". V neposlední řadě kolegové. Prostě tu není otrava pracovat.
Meaningful work
Produkt, který pomáhá lidem rozjet jejich vlastní podnikání, prezentovat sebe, své názory apod. V podstatě pomáhá lidem plnit si sny.
Naprosto bezkonkurenčně nejlepší prostředí pro práci, stejně jako kolegové - ve srovnání s mými předchozími zkušenostmi.
Benefity - od klasických jako sick days, home office nebo Multisportka, až po originálnější kousky - cvičení na firemní zahradě vedené profíky, narozeninové volno nebo volno na charitativní projekt.
Možnost říct, co si myslím a přitom být vyslechnut.
Tak plat by mohl být lepší, to vždycky.
Komunikace někdy vázne, ale na druhou stranu zas tady člověk není pátý kolo u vozu.
Velká flexibilita. Jak v rámci pracovní doby tak i co se týče pracovní náplně. Každý má možnost posouvat se směrem, který ho baví.
Neformální a přátelská atmosféra.
- možnost homeoffice přes VPN (velmi omezená, ale přesto) - moc rádi to nevidí :)
- neprofesionální atmosféra (může být pro někoho výhoda)
- minimum užitečných benefitů - žádné stravenky, atd. (napadá mě pouze multisport karta s velkým doplatkem a ovoce)
- neprofesionální HR
- neprofesionální jednání vyššího managementu
- žádné přenosné pracovní zařízení (pracovní notebook, pracovní mobil, atd.)
- mizerný plat
- téměř žádní seniorní pracovníci (z očividných důvodů)
Response from employer:
Milý kolego,
mrzí nás tvoje recenze – i proto, že se vždy a za všech okolností snažíme se všemi zaměstnanci jednat na rovinu a co nejvstřícněji.
Benefitů například nabízíme více než 20, včetně několika kompletně hrazených firemních akcí ročně, firemní školky, cvičení na naší zahradě, výuky jazyků nebo neomezené zásoby ovoce. Snažíme se nabízet mix, který ocení rodiče, sportovci i studenti. A jsme rádi, že naši zaměstnanci tyto benefity využívají.
Co se technického vybavení týče, zajišťujeme každému vývojáři počítač s výkonovou rezervou. Pokud chce a může pracovat odkudkoliv, nabídneme i notebook s odpovídajícím výkonem. Sami nechceme, aby ho cokoliv brzdilo v práci. Mobilní telefon u nás vývojáři k práci nepotřebují, ale všem našim lidem nabídneme zvýhodněný firemní tarif.
Týmy zároveň sestavujeme tak, aby v nich byli jak seniorní pracovníci tak junioři, kteří se od zbývajících lidí v týmu učí. Například v případě PHP vývojářů je v týmu 9 seniorů a 4 junioři. Právě od nich pak čekáme, že se vypracují a posunou se k větším projektům i odměnám. S tím samozřejmě souvisí i odlišné možnosti využívání home office a VPN pro seniorního vývojáře, který může pracovat úplně samostatně nebo studenta. I to si ale společně nastavujeme hned na začátku spolupráce a snažíme se vyjít vstříc každému, pokud je to jen trochu možné.
Neprofesionální chování nemůžeme komentovat, protože bohužel nevíme, s čím je spojeno. Samozřejmě - každý může udělat chybu. Vždy je však možné to napravit a pracovat na sobě. Musíme o tom však vědět. V každém případě ti přejeme mnoho štěstí a úspěchů, kamkoliv se vydáš!
Zuzana, HR
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?