Spokojenost zde může být maximálně s pravidelností s jakou vám přijde těch pár švestek na účet
Vedení je bohužel složeno z lidí, kteří se kdysi dostali na manažerské pozice přes známé a rodinné příslušníky (samozřejmě jsou i výjimky). Přes takovéto vedení je pak přímo nemožné se nějak kariérne posouvat směrem nahoru. Navíc jakmile vidí, že jste použitelný člověk, tak vás váš vedoucí nikam nepovýši, protože by přišel o člověka, který umí pracovat. Vedení je zde naprosto zbytečné. I práce v kanceláři je naprosto jasné nastavená a jste schopni ji dělat dobře i bez vedoucího. Vedoucí vám akorát háže klacky pod nohy v podobě tisíců tabulek a analýz, které vás necháva dělat jen proto, protože si myslí, že vám zbyva volný čas. Rozhodně sem nechoďte a absolventům doporučuji maximálně po 3 letech odejít. Víc opravdu nemá smysl.
Spise nic.. vse kladne nasledne srazi chovani nadrizenych
Pristup k lidem cim dal horsi.. pak se divi, ze nemaji lidi.. a ti co tam zustanou to odnasi.. protoze prece zakazka je vic nez zamestnanec..
Bezte o dum dal, pokud nechcete travit dny volna sbiranim sil na dalsi smenu.
Pokud se rozhodujete, že byste chtěli zkusit tuto fabriku, rozhodně to
nedělejte. Neuvěřitelné normy, to je to nejmenší. Jednání vedení je
katastrofa. Chovají se k nám jako k negramotum, jak kdybysme ani nebyli
lidi, ale roboti. Nemůžete si zajít mimo pauzu pomalu ani na zachod, o pauze
je téměř neuskutečnitelne jit na jidlo, na zachod a stihnout to za 25 min,
když jen 5 minut strávíte cestou na jidelnu a nedej bože, když je tam řada.
Jo, jsou tady benefity, ale bohužel jen pro kancelarske. Delaji gril, rano
snidanky, ale za 10 minut i s cestou se nemáte šanci nasnidat. To tam můžete
přijít a zrovna jit zpatky na linku. Hnali nás mezi svatkama do prace a
nebrali ohled ani na cizince, kteří se domu dostanou jednou za čas, jen aby
shrabli premie. Pak když se dozvite, že se vyrábělo zbytečně a ty kusy ještě
po novem roce ležely ve skladu, tak vas to vážně naštve. Za chvili jim tam
nikdo nezůstane. Neni tam pozitivniho už vůbec nic, ani ty penize. I ten 14
plat sebrali. Ani ten kolektiv. Všichni, co byli v pohodě jdou totiž rychle
pryč. No a nakonec, když vás nepotřebuji, tak vám na konci směny u pipaček
zapipa sms, že si máte přijít pro výpověď. A o směnách 20S ani nemluvim.
Děs.
Práce je dost náročná, ale baví mě. Je celkem dobře zaplacena.
V této firmě je člověk jen číslo a nikoho nezajímá! Když ho nepotřebují, tak ho vyhodí ze dne na den a za nedlouho zase přibírají další. S lidma tam zacházejí víc než sprostě.
stálý,celkem dobrý příjem
Dobre jídlo za dobre ceny (noční zdarma)
některá pravidla absolutne nepochopitelná
Vedeni arogantní,jste pro ne póvl
Nesmyslne normy, sedrou z vas kůži
Krátké pauzy - najíst se,dojít si na toaletu popř. jit si zakourit je temer nemožné