výborná týmová spolupráce, otevřená komunikace managementu o cílech a kondici společnosti, volná pracovní doba, neřeší se kdo kdy přijde, důležité jsou splněné termíny, super firemní kavárna
tlak na splnění termínů, není tolik čas na sebevzdělávání
Work in a team of young people
mladí lidé pokud jsou schopní, zde pracují i na vysokých managerských postech, resp. můžou získávat zkušenosti vedle kolegů s delší praxí
moderní firemní kultura, moderní pracovní prostředí, vlastní kavárna, posilovna, sauna, sprchy, parkování jízdních kol v areálu, svoboda plánování svého času, odpovědnost sám za sebe
Complex tasks
pracujeme zde na složitých projektech, stavbách, které jsou nádherné ale zároveň velmi složité, kolikrát se řešení vyvíjí přímo na konkrétní stavbu - projekt
Je toho mnoho. Funguje tam systém prověřený léty. Vedoucí pracovníci jsou na svých pozicích dlouho a nejsou otevření změnám. Zvláštní je i systém odměňování zaměstnanců respektive pohyblivá část mzdy. Nikde nejsou stanovena objektivní kritéria hodnocení. Vše záleží pouze na vašem nadřízeném.
Během přestávek vám mistr počítá každou minutu kterou strávíte mimo dílnu. Osobní vztahy se promítají do hodnocení které je podkladem pro vyplácení pohyblivé složky mzdy.
Mám pocit, že mám stále kam růst a když je člověk proaktivní, tak si zde může vybudovat velice slušnou kariéru - podmínky tu pro to jsou. Baví mě kolegové. Máme doma tři malé děti a možnost práce z domova je pro mě také klíčová.
Já se stále "zaučuji" , takže nevím, s čím bych byl nespokojený. Přístup managmentu mi přijde fér a narovinu...
Response from employer:
Děkujeme za komentář. Jsme rádi, pokud je možné skloubit práci s rodinou.