Vždy se ke mně kolegové chovali s respektem a pochopením. Vážím si toho, že Profinit nabízí stejné benefity ať už jste student, nebo zaměstnanec na HPP, částečný úvazek, apod. Rovněž se mi líbí minimalizace byrokracie, která ve firmě panuje. Samozřejmě musí člověk počítat s tím, že s růstem společnosti roste i nějaká ta administrativa okolo.
Kolegové, kteří (stejně jako já) mají opravdové znalosti.
Možnosti vzdělávání a předávání zkušeností.
Přátelské, férové a otevřené jednání.
Možnosti home office podle potřeby.
Skvěle nastavená firma, ve které hraje hlavní roli vzdělávání a sdílení know how skrze všechny její projekty. Přátelská atmosféra v naprosto ploché struktuře aneb teambuildingy nejsou povinností, ale radostí.
Příležitost vyzkoušet řadu projektů, které jsou díky množství různých zákazníků Profinitu dostatečně pestré.
Kolegové jsou skuteční profíci a snaží si vzájemně pomáhat.
Profinit podporuje zaměstanance ve vzdělávání.
Pracoviště Florenc a Královský letohrádek je fajn v centru.
Už i povinná administrativa se digitalizuje, automatizuje a tím brzy opustí hodnocení pro nespokojenost.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Neformální přístup. Přátelská atmosféra. Důraz na vzdělávání, motivování, sdílení informací. Snaha nezatěžovat zaměstnance zbytečnou administrativou a papírováním.
Férový přístup, nehrají si na nějaké "já jsem tady nadřízený a ty budeš poslouchat".
Není problém řešit víceméně cokoliv, nespokojenost na projektu, s nadřízeným, s doménou. Pokud se jedná o normální požadavky, vždy se to snaží řešit.