Employer
Co-workers
Managers
Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Požadavky zákazníků jsou velmi zajímavé a různé. Zakázky chodí odevšad ze světa a tak je stále v téhle firmě co vymýšlet a optimalizovat pro zákazníky a možnost učit se.
Atmosféra je tu v práci uvolněná. Je znát, kdo je vedoucí, kdo ne, tak to má být. Ale není to rozhodně dáváno extra najevo, tykáme si a jsme tu dobrý kolektiv.
Každý projekt je jedinečný podle odvětví každého zákazníka a podle technologií, se kterými zrovna na daném projektu pracujeme my ve vývoji.
Dveře jsou otevřené i pro mladší, třeba i absolventy škol, kolektiv se skládá z mladších lidí, ale na věku přímo nezáleží. Jde o chuť pracovat a snahu se něco naučit i dál. Funguje tu tykání, uvolněná atmosféra, proto je práce ideální pro ty, kteří hledají mladší kolektiv kolegů.
Proč si myslím, že je 24U vhodná kvůli jistotě a stabilitě? No, beru to tak, že na trhu už je od roku 2000, což je přes dvacet let a je to znát. Člověk to prostě pozná, že se tu cítí, že o práci nepřijde. Že je dost českých i zahraničních zákazníků. Firma pracuje na projektech pro zákazníky české, i třeba z Ameriky, po Evropě a tak ta stabilita je znát. A hlavně že zákazníci jsou spokojení a chválí si firmu. Je to můj názor :-)