Funguje tady tým kolegů, kteří pro ostatní pořádají různé volnočasové aktivity.
Prostředí pro práci je v úvn s porovnáním s jinými pražskými nemocnicemi nadstandardní.
mohlo by být areálu více obchodů a občerstvení, lepší by to mohlo být i s parkováním
Meaningful work
Péče o pacienty je něco,co samo o sobě dává hlubší smysl.V uvn jsou velmi dobře zpracované i oblasti jako je péče o seniory, válečné veterány nebo paliativní péče.V tom máme asi před ostatními náskok.
Svého času mě dala UVN hrozně moc (co se vědomosti i zkušenosti týká)
Benefity - máte nárok roce práce, navíc nejsou natolik zázračné, aby člověka udržely - ostatní nemocnice mají benefity větší..
Jidlo v jídelně velmi dobre
Kolegové - jak kde
Vedoucí - velká loterie
Administrativou a standardy prehlcena nemocnice (vše se fotí, zaznamenává, mnohdy zbytečně úkony, jenom, aby vrchní sestra příslušného měla co hlásit na poradě vrchních sester..)
Order and rules
Neuvěřitelné množství postupu, standardu (nejen péče)
Work in a team of young people
Protože laťka je nastavena natolik vysoko, že vlastně téměř nepotkáte nikoho starého-staršího v akutním provozu. Jedná se o práci natolik rychlou, náročnou, zatizenou x SOP, vše se fotí, neustále používáte čtečky, tablety, počítače, že popisku používáte minimálně.. A pokud to doteď někdo nepoužíval, horko těžko se bude zaucovat..
Aby i sestry měli jakýsi kodex práv a ne aby sestra musela dělat věci od A do Z co si momentálně pacient usmyslí. Myslím si,že naši pacienti jsou až velmi rozmazlení a všechno chtějí hned a teď....a když není po jejich tak si jdou stěžovat na ředitelství (myslím tím pacienty z ambulantní sféry)
Did you find Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha interesting?