Relativně volné pole působnosti. Jde o výsledek a postupy si volí obchodník sám. Nutí to strategicky přemýšlet a občas diplomaticky předávat informace dále. To mě jistě posunulo někam dále. Obchodník není striktně nucen jít proti své povaze a přesvědčení.
Neodbornost v oblasti technických pracovníků ve výrobě a vedení výroby (neplatí pro všechny !!!). Chybí zkušenost a preciznost i některých řadových pracovníků výroby, což má vliv na koncovou kvalitu výrobků. To způsobuje nejistotu obchodníka, zda kvalita prezentovaná n vzorcích bude v souladu s dodaným výrobkem zákazníkovi. Vedení výroby by mělo více vychovávat a snažit se si udržet každého odborného pracovníka ve výrobě. Samozřejmě jej i patřičně ohodnotit (variabilně s ohledem na kvalitu - nikoliv kvantitu).
Kolektiv na prodejně byl skvělý a jsem ráda za zkušenost. Problém byl, že se pravidla (hlavně chyby) hodnotili u každého podle jiného měřítka, hodně rodinných a partnerských vztahů, nekvalifikovaní lidé na technických pozicích. To co může být u rodinné firmy plusem, tady bylo mínusem.
Férový a solidní zaměstnavatel. Vždy se dá domluvit na čem je potřeba. Umí zaplatit lidi, ale asi jak na které pozici. Obchodníci mzdy podle systému, není třeba se nikde doprošovat. Každopádně vždy korektní přístup a umí si stát za tím co dělají. Když se něco nepovede, udělá se to bez výkrut znovu.
Chtělo by to ustálit zaměstnance výroby, proběhla až příliš důkladná čistka.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?