Systém benefitů není zcela dobrý. Celkově se ve firmě špatně komunikuje a pochvaly se dočkáte pouze za předpokladu naprosté oddanosti nadřízenému. Vlastní názor je spíše škodlivý a někteří manažeři se chovají jako by snědli všechnu moudrost. Firmu doporučuji všem kteří nemají ambice růst. Z vlastní zkušenosti se dá říct že vám všude jinde dají za stejnou práci více peněz.
5 týdnů dovolené, sick day, příspěvek na stravování, 7,5h pracovní doba
Pokud si člověk nenastaví od začátku finanční podmíny, těžko se pak domáháte nárůstu platu. V tomto ohledu jsem pocítila diskriminaci, co se týká výše platů u žen a u mužů za stejnou práci
S celkovým přístupem zaměstnavatele - co je psáno, to je dáno, s mezilidskými vztahy- jsem pyšná, že mohu být součástí všech BONATRANSOVÁKů.
Způsob transparentního odměňování.
Péče o zaměstnance - v covid době, nyní zase žijeme kulturou.
Vadí mi nepřiměřená reakce některých zaměstnanců na cokoliv nového.
Flexible working hours
Jedná se zejména o administrativní zázemí výroby. Organizace pracovního času je rozvržena do povinné základní pevné části pracovní doby a to je od 8:00 do 13:00 hodin. Ostatní část si zaměstnanec skládá v souladu s rodinnými zvyky či povinnostmi či osobním stylem života. Mladí lidé s rodinami mají povinnosti rozdělené na ranní doprovod do předškolních zařízení či školy či odpolední vyzvednutí děti s doprovodem domů. Zaměstnanci bez těchto povinností využívají pružnou pracovní dobu k vyrovnání potřeby ranního spánku nebo naopak k volnočasovým odpoledním aktivitám
Order and rules
BONATRANS je známý dodržováním nastavených pravidel a to jak ze strany zaměstnavatele, tak i pro zaměstnance. Plní-li zaměstnanec, co má, pak i zaměstnavatel vždy dodrží naplňování všech pravidel vůči zaměstnanci.