nevyhovující pracovní doba,nepravidelné dodávky zboží na obchod,složitá uzávěrka obchodu ve večerních hodinách
Response from employer:
Děkujeme za Váš komentář. Při náboru je každý nový zaměstnanec informován na celodenní směny, protože naše prodejny jsou převažne v nákupních centrech. Neplánujeme směnu například od pondělí do pátku od 8 do 16 hod., nebo tzv. krátký dlouhý týden. Směny jsou u nás plánované podle potřeby provozu prodejny vsouladu všech ustanovení zákoníkem práce.
Za HR oddelení
Oceňuji to, že co slíbí, to splní. Naučila jsem se řídit a motivovat lidi, organizovat praci a psychologii - odhadnout lidi. Benefity se stále zlepšují, firma přidává na platu, at je krize, nebo ne.
Response from employer:
Děkujeme za Váš komentář a jsme velice rádi, že jste se s námi podelila o Vaši skúšenost.
Vaší přízne si velice vážime, za HR oddělení
Opravdu skvělá atmosféra, skvělá spolupráce a dodržování pravidel tudíž musím říct,že to byla obrovská čest v této skvělé a opravdu rozvíjející se firmě pracovat.