celodenní pracovní doba ,málo volna,jednání s vedením
Response from employer:
Při náboru je každý nový zaměstnanec informován na celodenní směny. Neplánujeme směnu například od pondělí do pátku od 8 do 16 hod., nebo tzv. krátký dlouhý týden. Směny jsou u nás plánované podle potřeby provozu prodejny s dodržením všech ustanovení zákoníku práce. Za HR oddělení.
Bohužel asi jen to že výplata chodí včas.
Hrozně záleží na jakého vedoucího narazíte. Já mám bohužel tu špatnou zkušenost. Nemoci se na svou vedoucí spolehnout a nemoci ji důvěřovat, tak je to špatné. Firma jako taková si podle mě absolutně neváží zaměstnanců. Mají pouze plnou pusu keců ale skutek utek. A vždy vedení stojí při sobě nikdy ne při řadovém zaměstnanci.
No overtime
Protože v PEPCU nejsou přesčasy. Dodržuje se daná pracovní doba
Tehdy tam byla paní vedoucí se kterou se nedalo vyjít, teď je to o dost lepší, ale peníze jsou mizerné-
Práce jako taková mě velmi bavila a chybí mi.
benefity jsou jen sleva na zboží, jinak nic.
-peníze
- tehdejší vedení
- pracovní doba
- benefity
Benefity:
- slevy na zaměstnanecké nákupy
- nárok na dovolenou po odpracovaní jednoho roku 22 dnů a dvou let 25 dnů
- stravenky v hodnotě 120 Kč
- příspěvek na prací prostředek v hodnotě 60 Kč měsíčně
- možnost úrazového pojištění
- možnost kariérního růstu
- je-li plán prodeje splněn na 100 či více %, je vyplacena prémie
Za HR oddělení
Každoroční nárůst platu, super benefity pro zaměstnance.
Příliš mnoho starostí na jednu osobu. Kontrola cenovek, kontrola zboží, vykládání zboží, obsluha zákazníka, obsluha pokladny, vykládání zboží, příprava letáku.
Response from employer:
Děkujeme za Váš komentář. Při náboru je každý nový zaměstnanec informován o veškeré pracovní činnosti, například zde spadá péče o prodejnu, péče o zboží, naceňovaní a přeceňování zboží, vykládání a doplňování zboží, nezbytné v poslední řade práce s pokladnou. Vedoucí prodejny zabezpečuje rozdelovaní práce pro jednotlivých zamněstnacú.
Nešel přizpůsobit soukromý život s tím pracovním, nedalo se dopředu nic naplánovat. Hodně fyzicky náročná práce za nulové ocenění. Platové podmínky docela šly.
Response from employer:
Děkujeme za Váš komentář. Při náboru je každý nový zaměstnanec informován jak projíhají směny a jaké je ich plánovaní. Směny jsou u nás plánované podle potřeby provozu prodejny v spolupráci s vedoucí projedny a s dodržením všech ustanovení zákoníku práce.
Za HR oddělení.