Celkově s firemní kulturou, nové vedení má jasnou vizi a směřuje vše k naplnění hodnot firemní kultury
S přístupem některých kolegů z vedení. Bohužel doba si žádá nové přístupy a pro některé kolegy je to velmi těžké a snaží se držet zajetých postupů a přístupů a to brzdí pokrok a změny
Opportunities for career advancement
firma vyhledává talenty ve vlastních řadách počínaje operátorskými pozicemi. Karierní postup na různé pozice je možný od nejnižších pozci.
Opportunity to use foreign languages
Vzhledem k tomu, že se jedná o Dánskou společnost s pobočkami po evropě na různých odděleních je možnost využít jazykové znalosti na denní bázi. Minimálně emailová komunikace je využívána denně. Jedná se o různé pozice včetně nižších. Vždy je specifikováno pro danou pozici. Firma také podporuje vzdělávání, takže nabízí jazykové kurzy a podoporuje sebevzdělávání.
Během pracovní doby je jen pauza na oběd, což je dost málo, protože spousta z nás vstává už v půl 3 ráno, nasnídat se a na jídlo jdeme až v 10 hodin dopoledne, což je velmi dlouhá doba.
Se začátkem pracovní doby, téměř všem by vyhovoval začátek v 7.00 hod.
Nejsem spokojena s nadržováním a přístupem k určitým lidem.
Silně nám nevyhovuje malá, neklimatizovaná jídelna a šatny, plus prostor na odkládání bot.
Jobs for people with no work experience
Nenáročná, příjemná práce, která se dá snadno naučit.
Order and rules
Nenáročná, příjemná práce, která se dá snadno naučit.
Práce podle přesně daných pravidel, dají se brzy pochopit.