- Až na výjimky skvělý a přátelský kolektiv
- Neformální prostředí
- Možnost seberealizace
- Zábava na pracovišti i na mimopracovních akcích, kterou asi málokde zažijete
- Velice důstojné a reprezentativní pracovní prostory
- Firma funguje v kruhu najímání lidí bez zkušeností za směšnou výplatu, kteří následně firmu vytěží a odejdou za lepšími podmínkami, firma s tím nijak nebojuje (pouze nesmyslným dáváním seniority pracovníkům), levná práce má přednost před kvalitou. - sektářství: firma ve vás dokáže vyvolat ambice a vizionářství, to vše realita rychle utne - ten obor není tak potřebný ani výjimečný, jde spíš o sofistikované cizopasení na státních penězích, přidaná hodnota velice malá (také důvod, proč to můžou z fleku dělat lidé bez kvalifikace). Dále si všimněte - firma nabírá a 5 nových komentářů současných zaměstnanců, jak je vše úžasné? Určitě vlastní iniciativa :)... minimálně v těch financích poznáte realitu hned, zbytek přijde. Vlastně bych se jinak na tohle vykašlal, ale přišlo mi to ubohé. - časté překopávání firemní struktury, rozhodně ne za účelem zkvalitnění procesů - nízký odborný background, arogance, neuvěřitelný nepoměr formy a reálného obsahu - nešťastný způsob získávání tržního podílu - vysoká fluktuace způsobená důvody výše - je obrovský rozdíl být z původní party (+kamarádi a příbuzní) a být zaměstnanec najatý klasickým způsobem - nevím jestli funguje dodnes, ale pamatuji si přetěžování lidí, musíte si plánovat hodiny a stíhat vše co přijde mimo plán, minimálně nebo vůbec finančně zohledněno - velmi nevybíravý způsob daní najevo, že s vaší prací není spokojenost a okamžité přeřazení na podřadné úkoly (sám jsem zažil).
Response from employer:
Současným ani bývalým zaměstnancům není diktováno, jak mají naložit s veřejně přístupným profilem firmy na stránce Atmoskop.cz, proto respektujeme veškeré komentáře a děkujeme za ně. Rozporování autorových subjektivních názorů není absolutně na místě, přes to bychom se rádi vyjádřili alespoň k jedné informaci, která zazněla. Zmiňovanému oboru tak, jak jej „děláme“ a který se snažíme rozvíjet, inovovat, vnášet do něj čerstvý vítr a správné hodnoty, věříme, a to stejné očekáváme také od našich zaměstnanců, bez kterých bychom nebyli schopni naši práci posouvat k lepšímu. Předpokládáme, že nikdo nechce pracovat a věnovat svůj čas něčemu, v co nevěří, a pokud je to tak, je na místě posunout se ve své profesní dráze jinam. A to je naprosto v pořádku. Děkujeme.
Za Contract management, a.s.
Petra Klumplerová
Personální manažerka
Společnost, postavená na lidech. Na lidech, kteří myslí kupředu, chtějí po sobě zanechat stopu a nespokojí se s průměrem. Doplněno příjemným pracovním prostředím, sympatickými benefity a zajímavou prací. Ideální prostředí pro mladé a akční lidi, co se chtějí začlenit do úžasného kolektivu a získat zkušenosti v poměrně specifickém konzultačním oboru.
Nic v zásadě negativního mě, i po notné dávce přemýšlení, nenapadá.
Nejvíce mě baví kombinace svobody, skvělého prostředí a skvělých lidí, kteří mají stále chuť věci posouvat dále. Život je příliš krátký na to, abychom ho trávili v prostředí, kde vlastně nechce být.
Kuráž, kolektiv, vize, volnost, moderní prostory, vybavení a celkový přístup
Nic zásadního
Opportunity to learn new things
I po několika letech se téměř denně učím nové věci. Stále se objevují zakázky, při jejichž plnění se učíme novým věcem. To se potom snažíme naučit celé stavební prostředí.
Informal work atmosphere
Všichni si tykáme a i s nejvyšším managementem se denně bavíme na neformální úrovni. Máme smysl pro humor, takže srandičky a nejrůznější fórky jsou běžné.
Bezkonkurenční kolektiv, který pomůže s prací i se stěhováním domácnosti. Z pracovního hlediska se člověk neustále posouvá a rozhodně neustále nedělá stejnou práci.
V kuchyňce chybí větší množství sklenic. Pracuje se na rozšíření portfolia klientů.
Skvělý kolektiv mladých lidí, kteří jsou naladěni na stejné vlně, do které je velice snadné zapadnout.
Veliký prostor pro seberealizaci.
Fungl nové prostory ;-)
Fungl nové prostory se stále dodělávají a je to slyšet.
Společnost má úžasný školící program pro nováčky, který je ze začátku rychle dostane do sedla. Je tak možné se již po zkušební době aktivně podílet na konkrétních projektech.
Oceňuji také vstřícný přístup vedení k dalšímu vzdělávání a velkou flexibilitu pracovní doby.
Nejvíc mě baví kolektiv správných lidí, což je obohacující nejen na profesní úrovni, nýbrž také na úrovni kulturní a společenské. Dalším pozitivem jsou nepochybně firemní akce, který jsou prostě príma. :)
V relax zóně by mohla být hrazda nebo aspoň šipky.
Did you find Contract management, a.s. interesting?