Férový přístup, možnost seberealizace i rozvoje firmy, otevřenost vedení a jejich zapojení do každodenní agendy, uvolněná atmosféra a snaha navzájem si pomoct. V žádné jiné agentuře jsem se necítil tak dobře.
Pracují zde hlavně příjemní a milí lidé, prostředí vily se hodí na letní obědy i schůzky a práci si můžu zorganizovat podle sebe.
Není zde moc firemních benefitů a interní komunikace pokulhává. Zároveň ne všichni kolegové umějí vycházet s ostatními.
Response from employer:
Ahoj, díky za slova uznání. Jsme rádi, že se ti u nás celkově líbí. Máš pravdu, že na takové ty klasické benefity jako stravenky, penzijní připojištění nebo třinácté platy si moc nehrajeme. Důležitější je pro nás přátelská a tvůrčí atmosféra. Lidi v Boomerangu oceňují i týden dovolené mezi zimními svátky navíc, čerstvě zrekonstruované prostředí kanceláří bez open space, zahradu a terasy s venkovním sezením, parkování bez zón, kvalitní techniku Apple, kratší páteční pracovní dobu v létě nebo pravidelné mejdany a dárky k narozeninám i významným svátkům. Máme tu také dog-friendly office, možnost práce odkudkoliv nebo flexibilní pracovní dobu a individuální úvazky. Navíc nově rozdělujeme mezi všechny zaměstnance deset procent z ročního zisku firmy formou pololetních odměn. Vždycky je prostor pro nové benefity a třeba něco brzy přidáme. Měj se fajn, Martin
Líbí se mi komunikace vedení a to, že nejsem svázaná pracovní dobou. Kdykoliv potřebuju, můžu si zařídit, co potřebuju (úřady apod.) a práci si dodělat třeba večer, až mám volněji. Na nadřízené je spoleh. Jo a máme kolem vily nádherné prostředí. Schůzky v létě na zahradě jsou boží.
Uvítala bych více benefitů a společných akcí s kolegy. Ale chápu, že v posledním roce bylo jakékoliv plánování akcí dost složité...
Moji kolegové jsou profesionálové ve své oblasti. Spolupráce s nimi je inspirativní a neustále mě motivuje podávat lepší osobní výkony ve prospěch týmu.
Zázemí pro stravování by mohlo být lepší.
Response from employer:
Ahoj, díky za vřelá slova a pochvalu. Je fakt, že nemáme velkou jídelnu nebo společný kulatý stůl, ale v létě to všechno nahrazuje zahrada a venkovní sezení v každé kanceláři na terase. Sednout si k jídlu lze i na baru v kuchyňce nebo do volných zasedaček (zvlášť tu u kuchyňky využívá parta holek). Třeba se ale jednou k tomu „fortelnému dubovému rodinnému kulatému stolu“ dopracujeme. Díky za zpětnou vazbu, Martin
Nejvíce jsem spokojený s lidmi kolem sebe - skvělý tým, nikdo se nepovyšuje. Je to spolupráce, ne souboj.
není moc kam zajít na oběd, ale dobře funguje dovoz
kafe by mohlo být lepší
Response from employer:
Ahoj, díky za zpětnou vazbu – v případě kávy – hořkou jako italské espresso. Vybrat si v Boomerangu můžeme ze dvou káv: filtru, který celý den připravuje recepce, a kapslí, které si nosí každý sám dle chuti a preference (psst, dělá je i Double Shot!). Některé týmy na to ale jdou sofistikovaněji a vaří si vlastní exkluzivní filtr jako z Karlína. Vlastního baristu ještě nemáme, ale náš Tony by se na to hodil! Ahoj, Martin