Ranní směna
Benefity jsou skvělé
Čistota a celkem klid
Vadí mi přístup některých zaměstnankyň...
Ty co neumí skoro nic, ale mají funkci...
Ty co nemají vyšší kvalifikaci, ale pracují bez omezení
Povýšenost...
Response from employer:
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že oceňujete ranní směny, čisté a klidné pracovní prostředí i benefity, které poskytujeme – snažíme se, aby se naši zaměstnanci cítili co nejlépe.
Mrzí nás, že máte negativní zkušenost s přístupem některých kolegyň. Vztahy na pracovišti a férový přístup jsou pro nás důležité, a i proto se snažíme průběžně pracovat na zlepšování komunikace a týmové spolupráce. Vaše připomínky určitě nebereme na lehkou váhu a budeme je reflektovat.
Můžu se učit denně novým věcem
Zatím nedokážu říct jsem ve firmě příliš krátkou dobu na to abych si udělala názor
Response from employer:
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že u nás máte možnost se denně učit novým věcem – rozvoj zaměstnanců je pro nás důležitý a budeme rádi, pokud Vám v tom budeme moct být i nadále oporou.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete benefity a akce, které pro zaměstnance připravujeme – snažíme se, aby práce u nás byla nejen o výkonu, ale i o příjemném zázemí.
Mrzí nás ale, že máte výhrady k jednání některých nadřízených. Vztahy na pracovišti a férový přístup bereme vážně, a i díky takovým podnětům se můžeme dále zlepšovat.
Lidský přístup, zaměstnavatel se stará o blaho zaměstnanců, zajímá se o to, jak vylepšit podmínky svých zaměstnanců, pořádá společné akce a mimopracovní aktivity.
Ve firmě je pozitivní a profesionální atmosféra. Procesy jsou precizně nastaveny, každý ví, co má dělat. Firma se rozvíjí správným směrem, investuje do vybavení i do zaměstnanců.