Nebyla jsem spokojená s tím, že bylo veřejně řešeno moje soukromí. Cítila jsem nátlak ze strany vedení v tom, abych něco změnila tak, jak se to líbí jim.
férový přístup, možnost firemního růstu, skutečné mezilidské vztahy
Meaningful work
Firma Business Success je postavena na účelu, skutečně si zakládá na tom, co dělá a jak to dělá. Pokud zde chcete pracovat, tak musíte věřit tomu, že vaše práce dokáže lidem okolo vás pomoci, že to co firma dělá je prospěšné.
Férové podmínky a jasná pravidla, která platí pro všechny. Fajn tým lidí, na které se můžete spolehnout. Člověk se může realizovat a přicházet s novými nápady. Je možné tu profesně růst a vzdělávat se. Práce má smysl a člověk za sebou vidí výsledky. Pravidelně dostávám zpětnou vazbu na mou práci. Je tu sranda. :)
Před skoro 20 lety jsem začínala jako administrativa s ne příliš vysokým sebevědomím. Dnes jsem ředitelkou 2 oblastí, organizuji větší akce - to mě naučilo Business Success. Jsem zde spokojená, do práce se těším. Jsme skvělá parta, na nic si nikdo nehraje, pomáháme si a je sranda. Pro mě je toto nejdůležitější položka v zaměstnání.
Toho, že mi dává možnost neustále růst a pracovat na sobě. Je zde otevřená komunikace a tým lidí, který si neustále pomáhá. Cením si i toho, jak všichni ve firmě mají ochotu věci zlepšovat a to nejen pracovní, ale i ty osobní.
Nejvíce na svém zaměstnavateli oceňuji účel, který plní. Že jsme jako firma opravdu čestní a snažíme se klientům pomoci bez jakýchkoliv vlastních výhod.
Máme pobočky po celé republice a s některými kolegy nejsem v kontaktu moc často. Určitě bych je vídala častěji a častěji podnikala celofiremní akce :)
Did you find Business Success, spol. s r.o. interesting?