Nejvíce spokojená jsem s jasně danou pracovní náplní, skvělým vztahem s nadřízenými a motivujícím ohodnocením na administrativních pozicích souvisejících s výzkumem.
Celkově vysoká náročnost práce, v průměru půl hodiny až hodina přesčasů i při intenzivní práci. Ze závodní jídelny se mi zpočátku dělalo špatně.
Meaningful work
Je tu hodně práce, člověk toho má mnohdy nad hlavu, ale beru to jako příležitost udělat každý den něco užitečného. Pacienti jsou u nás s péčí a chodem kliniky většinou velmi spokojení, a proto mi práce dává smysl.
Security and stability
Přehledná struktura a hierarchie v rámci oddělení i kliniky. Dodržování pracovních smluv, tj. vyžaduje se to co je ve smlouvě a nic víc. Jasné požadavky. Plat vždycky přijde včas. O typu pracovní smlouvy je možné otevrene jednat.
Dobré jídlo v nemocniční jídelně, kde některé stojí i 2 Kč a to včetně neomezeného pití a polívky.
Extrémní byrokracie, například dostaneme peníze na nákup nějaké věci. Nákup schválí celé vedení, poté před soutěží, nákup musí znovu schválit vedení nemocnice, pak musí vedení schválit smlouvu před soutěží. Po soutěži musí vedení znovu schválit smlouvu, pak musí nákup schválit ještě další osoby, poté asi 10 lidí schvaluje dokumenty po nákupu a to se jedná o věc v hodnotě cca 500 tisíc Kč.
Nikdo si nedůvěřuje, co není napsáno neplatí a jakákoliv snaha o zlepšení je považováno jako útok na jinou osobu, oddělení nebo odbor či kliniku.
spolupráce s lidmi, dotované obědy, možnost benefitů (vitamíny z lékárny,možnost zaplacení dovolené z FKSP), 5 dní sick days
platové ohodnocení, kdy děláte více práce za málo peněz a čím více toho zvládnete, tím více toho na Vás ještě naloží
záleží na kolektivu, do kterého se dostanete, záleží na nadřízeném
Opportunities for career advancement
Nabízí práci i absolventům, kteří mají možnost se ve FNHK dále dovzdělávat. Případně i lidem už s nějakou praxí, nabízí další možnosti rozvoje ve svých dovednostech. Tudíž mají možnost vystoupat na kariérním žebříčku výše.
Opportunity to learn new things
nabízí semináře, přednášky, podporuje dovzdělávání se, kariérní postup
Finance,benefity
Výše zmíněné hodnocení je při úvazku 50%
Přístup nadřízených,není podpora vzdělání, nadřízení se snaží zastrašit nebo někdy vyhrožovat. Neznají zákony- toto platí o klinice,kde pracuji. Jsou oddělení,kde tyto problémy nejsou.
Jedná se FN Hradec Králové, cením si že byl všeobecný zájem o mojí práci a byl jsem uznávaný odborník, můj nadřízený šikanoval a urážel podřízené a vedení FN nemělo (a doposud nemá) tuto situaci řešit.
Změnit postavení řídících pracovníků, cca po 5-ti letech nemají co FN dát a žijí z podstaty (nemám namysli lékaře)
Did you find Fakultní nemocnice Hradec Králové interesting?