V současné době jsem spokojená už jen maximálně se svými kolegy a s volnými víkendy.
Na brigádu dobrý.
Výrazně nejsem spokojena s platem.
Kariérní růst je jen na papíře.
Firma nepřistupuje ke každému stejným metrem.
Nadřízení nám mají jít příkladem a to co vyžadují po druhých, sami dělají pravý opak. Tím ztratili převážně respekt u lidí.
HR a management má svůj svět a pracovníky se snaží motivovat negativním způsobem.
Opportunity to work during studies
Protoze z dlouhodobeho hlediska je tato prace psychicky ubijejici z duvodu neuctiveho jednani vedeni se zamestnanci.
Tato firma me opravdu naucila spoustu zajimavych veci. Oceňuji trpělivost, ochotu a toleranci ve vsech ohledech. Kdo se prace neboji, najde si tu sve.
Zavist! Ktera se tu bohuzel posledni dobou ve velkem objevila.
Opportunities for career advancement
Ano tohle opravdu neni problem. Firma nabizi i jazykove kurzy.
Opportunity to learn new things
V teto firme vas nauci vse co na dane pozici budete potrebovat. Je mozny i karierovy rust. A pokud vam dane misto nebude vyhovovat nebo treba nebabit lze bez problemu prestoupit na jine misto.
S možností realizovat své nápady, se sebenaplněním, s tím, že vedení firmy podporuje proaktivitu a vlastní invenci.
Jsem spokojený také s celkovým přístupem a respektem k lidem, kteří ve firmě pracují. Všichni jsou k sobě velmi slušní a vzájemně se respektují.
Nejsem spokojený s možností kariérního postupu, který by mohl být rychlejší a navyšování mezd by mohlo být vyšší.
Moje zkušenost je jen 3 měsíční praxe s výdělkem. Každopádně si člověk mohl navrhnou začátek pracovní doby či přestávku na oběd. I když těch 5 hodin si člověk denně musel odpracovat. V létě, i když se pracovalo v ochranném plášti, bylo v hale díky klimatizaci dobře.
Benefity, flexibilní pracovní doba, možnost vzdělávání, pracovní atmosféru, pozitivní firemní kulturu, bonusy, pravidelná navyšování mzdy, firemní večírky
Did you find Sanmina-SCI Czech Republic s.r.o. interesting?
There are 10 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?