Po více než 9 letech ve společnosti jsem s naší společnosti za jedno. Je to nejlepší společnost, v jaké jsem pracovala.
Kombinace skvělého týmu, férového šéfa a zajímavých výdělku, kde dokážete skloubit kariéru s osobním životem se jen tak nevidí.
Na obchodní pozici jste v podstatě podnikatel se zázemím nadnárodní společnosti, kde se k sobě všichni chovají férově.
Pro mně jako pro ženu je velice důležitý mít možnost trávit čas ne jenom v práci, ale taky s rodinou. To je něco co se nám daří kloubit velice dobře. Všem moc doporučuji a budu se těšit na setkání u kávovaru.
Za mně není. Jinak bych tady nebyla tak dlouho a neplánovala svůj další kariérní růst s naší společnosti.
- individuální přístup, když jsou výsledky
- profesionální školitelé -> hodnotná školení
- možnost získat cenné zkušenosti
- osobní rozvoj
- KPI -> jsou měřena pomocí zapisování do CRM, které lze zpřístupnit pouze z počítače ve firmě, což by neměl být hlavní ukazatel výkonosti a ohodnocení
- pokuty za pozdní příchod na poradu/školení, i když za to mohl vnější vliv
- nižší podíl na provizi oproti konkurenci -> makléř/firma
školení pro zaměstnance (například pro osobní růst, finanční gramotnost, etiketa, jazyky), osobní přístup, přátelská atmosféra
Není nic co by mi vadilo, výhodou je, že vše je možné ve společnosti komunikovat, takže pokud by mi něco snad i vadilo, řešila bych to interně a nesdílela mimo společnost