Naprostá důvěra v pracovní prostředí a kolegy,možnost svého rozvoje jak v osobní,tak i v pracovní rovině,férovost,vstřícnost a jistota nekocnych pracovních příležitostí.
nejvíce oceňuji vztahy mezi kolegy i nadřízenými, velmi přátelské a vstřícné chování, v žádné jiné firmě jsem nepoznala, aby si kolegové tolik vzájemně pomáhali jako zde
velmi unikátní firemní kultura v pozitivním slova smyslu
z benefitů nejvíce oceňuji firemní snídaně, jsou skvělé a různorodá školení, které nám pomáhají se stále vyvíjet
skvělé teambuildingy
Po více než 9 letech ve společnosti jsem s naší společnosti za jedno. Je to nejlepší společnost, v jaké jsem pracovala.
Kombinace skvělého týmu, férového šéfa a zajímavých výdělku, kde dokážete skloubit kariéru s osobním životem se jen tak nevidí.
Na obchodní pozici jste v podstatě podnikatel se zázemím nadnárodní společnosti, kde se k sobě všichni chovají férově.
Pro mně jako pro ženu je velice důležitý mít možnost trávit čas ne jenom v práci, ale taky s rodinou. To je něco co se nám daří kloubit velice dobře. Všem moc doporučuji a budu se těšit na setkání u kávovaru.
Za mně není. Jinak bych tady nebyla tak dlouho a neplánovala svůj další kariérní růst s naší společnosti.
- individuální přístup, když jsou výsledky
- profesionální školitelé -> hodnotná školení
- možnost získat cenné zkušenosti
- osobní rozvoj
- KPI -> jsou měřena pomocí zapisování do CRM, které lze zpřístupnit pouze z počítače ve firmě, což by neměl být hlavní ukazatel výkonosti a ohodnocení
- pokuty za pozdní příchod na poradu/školení, i když za to mohl vnější vliv
- nižší podíl na provizi oproti konkurenci -> makléř/firma