Benefity, pravidelný příjem
Komunikace mezi odděleními, případné změny se řeší na poslední chvíli, minimalní ocenění jednotlivce - bere se kus za kus, velmi chaotické zaučení na nových pozicích
Dříve jsem to zde měla ráda, dobrý kolektiv, práce co mě bavila, vedení alespoň trochu spolupracovalo a zajímalo se o naše názory, rady atd.. Hlavně se jednalo.. Nikdo se tolik nepovyšoval, nerozdávaly se takové pokuty. Práce probíhala v klidu a v dobré normě. Dříve se každý dobrý pracant tak nějak cenil. Změnila bych určitě ty, co tohle všechno hodily do koše. Každý druhý si zde říká: na čase jít o dům dál a nejvíc smutné je, že firma dělá vše tak, že jim je to vlastně úplně jedno. Chápu že každá firma chce růst a měnit se k lepšímu, ale tato to vzala za hodně špatný konec..
Did you find Gebauer a Griller Kabeltechnik, spol. s r.o. interesting?