Společnost se jevila jako ta, která má spoustu zkušeností v oblasti náboru a vzdělávání a dlouho jsem v to opravdu věřil. Postupem let však bylo na zaměstnance méně a méně času. To co u pohovoru bylo slibováno bylo najednou odsunuto na vedlejší kolej. Z různorodé práce se stala monotónní činnost a na povrch začaly vyplouvat nepříjemnosti. Vedení často zapomíná a věci které tvrdí, že byly řečeny, často nejsou spojené s realitou. Na všechno je nutné mít PÍSEMNÝ DOKLAD, protože pozdější komunikace o vašich nárocích je složitá a člověk se dostane do křížku. V současné době není možné firmu nijak kontaktovat a na urgenci vzniklého problémů nereaguje. Jsem tedy nucen situaci řešit jiným způsobem.
Firma má také několik netradičních benefitů, které ale ne každý dokáže ocenit. Neformální přístup k práci, služební vozidlo pro obchodní jednání, dárky k Vánocům, obcasný bonus k výplatě, která však ve výsledku není tak velká a jinde by Vám za stejnou práci zaplatili víc.
Určitě by to chtělo zlepšit přístup k zaměstnancům a jejich profesnímu a kariérnímu růstu. Dále také komunikaci směrem k zaměstnancům.
Na své práci si nesmírně vážím toho, že se mám stále kam posouvat. Neustále se učím nové dovednosti, posouvám pod vedním profesionála své profesní i osobní hranice. Je to zocelování a občas to bolí, ale kdyby to bylo snadné, dělal by to každý. Myslím, že jinde bych to tak individuální neměla.
Více peněz vždy bodne. Máme motivační ohodnocení, od nástupu o tom všichni víme. I toto je motivační a motivace někdy klesá.
Did you find Brněnská personalistika, spol. s r.o. interesting?
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?