Vůbec nehleděli na kvalitu odvedené práce, snažili se jenom naplnit úkoly, dle mého názoru nesprávně. Měnili směny ze dne na den, neohlíželi se zda zaměstnanec může nebo ne.
Fajn lidi, dekal jsem ve vice koliktivech GP a na skvadru kde by se navzajem zabijeji lide pohledem, jsem nenarazil, naopak.
Většina šéfů si nehraje na boha zeměkoule, dá se s nimi dobře domluvit aż na nektere, ale to je clovek od cloveka jine.
Krom premie (10kč/hod/hrubeho) a prispevku na dopravu (200-400hrubeho) nedostanete nic navíc.
pokud jim nehoří pod zadkem, to pak nabizi 500hrubeho jako bonus (nekdy i 1000)
Zadna odmena za praci nad ramec povinnosti, zadna pololetni premie, zadna vanocni premie zadny sick day.
Bacha na reklamace, to znamena premii dolů (1200-2500) + vytykaci dopis. zadny ze by nejdrive strhli 500 pro vystrahu, hned berou vse a je jedno jestli jste vzorny nebo průserář.
Po nastupu mate jen 1 benefit (80korun stravenku za 8 hodin odmakanych v kuse) takze za 12h smenu take 80 kc stravenku.
jinak je to SMĚŠNÉ až po 3 letech v kmenu dostanete 500 prispevek na duchod. pripojisteni
po 5 letech mate tyden dovolene navic, to je vse nic vic...
Jeste jedna vyhoda: prace neni tak jednotvarna jako u pasu ve fabrice proto jsem ve firme - fajn lidi a ruznoroda prace.
Did you find G & P Quality Management s.r.o. interesting?