Jistota stálejšího zaměstnání, benefitní program, možnost přejít v rámci firmy i na jiné místo, slušné finanční ohodnocení.
Stresové prostředí, přílišná práce pod tlakem, kvalita odvedené práce a vynaloženého úsilí často brána jako samozřejmost, časové vytížení mnohdy až přes lidský rámec a k tomu pak neodpovídající platové ohodnocení!
Pokuď jsem neměl děti,neměl jsem problém s vedením.Po několika paragrafech a nemoci však můj nový vedoucí nebyl spokojen a dával to tvdě najevo byla krize a co bylo ze jsou mraky jiných za branou.Po 3 letech jsem ten nerovný boj odmítl dál prodlužovat a opustil jsem dobře placenou pozici.Dnes nelituji.
Dobrý kolektiv a zajímavá náplň práce, kontakt s mnoha lidmi z různých oblastí
Ve velké firmě vše dlouho trvá a člověk brzy ztrácí motivaci něco nového prosadit. Velmi vysoké nároky nejsou leckdy adekvátně ohodnoceny. Firma se zachovala velmi nefér v několika případech, z jejich strany sliby a nátlak, manipulativní jednání..to vše mě přinutilo udělat neplánovanou změnu a firmu po mnoha letech opustit.
Order and rules
Na všechno jsou návodky, manuály, normy, žádosti, schvalovací procesy, člověk sám nic neudělá, vše závisí na mnoha úrovních schvalování.
Security and stability
V případě nějakých výpadků,např v době koronaviru, nedojde díky odborům k masivnímu propouštění.