Poměrně volná ruka na pracovišti, sami jsme se mohli kreativně ukázat, co se týče přípravy akce a sezóny
Přátelské a milé prostředí - samozřejmě záleží, jak se kolektiv seskupí
Benefity - stravenková karta, 15% zaměstnanecká sleva
Na dnešní dobu finančně málo ohodnocená prace, ikdyz jste na vedoucí pozici, moc to neznamená
pracuje se i na svátky (sedmidenní provoz),
Informal work atmosphere
Vždy jde o kolektiv. My měli kolektiv skvělý a o tom je tam pak ta neformální pracovní atmosféra. Přátelství, kdykoliv se např jít najíst, prostřídat se férově, kolegionalita byla na místě :)
Varied work
Je to práce na pokladně, komunikace se zákazníky, srovnávání a doplňování obchodu, vytváření regálů se sezónním zbožím, hlídání expirace..
Člověk se opravdu zaměstná čímkoliv a zároveň má čistou hlavu :)
V teta drogerii jsem pracovala necelý měsíc ale musela jsem odejít protože se mi tam přestalo líbit.Ze začátku byli na mě všichni hodní,milí ,vstřícní,nebo se asi jen tak tvářili, ale asi po 14 dnech se vše otočilo.Bylo mi řečeno,že nic neumím a že mě nebudou neustále něco učit,že si připadají jak v mateřské školce.Podotýkám,že s obchodem a s kasou jsem neměla vůbec žádné zkušenosti.Zázemí vůbec žádné,když jsem chtěla využít půlhodinovou pauzu na kterou má každý nárok,neměla jsem si ani kam sednout,žádný stůl,žádná židle,všude jen nepořádek a špína,tak jsem musela jíst jídlo ve stoje,tudýž žádný odpočinek.Za kasou se musí také stát,protože p.vedoucí není schopná pořídit nějaké židle,takže člověk je vlastně na nohou celý den.Co se týká peněz,je tohle snad nejhůř placený obchod.Takže když to celé shrnu,jedná velká katastrofa.
Přesčasy,plat neodpovídal za vykonanou práci,neférové jednání,člověk lítá jak hadr na holi a pořád to nestačilo,při akci z centrály spousta chyb napravování tak na 3 dny
Včasná výplata, benefit na stravenkové kartě 100kč/den. Kolektiv na
prodejně.
Přístup k zaměstnancům, víc si vážit jejich práce, když jich na prodejnách
po změnách zbylo minimum. Lepší finanční ohodnocení, když se nároky na práci
stále zvyšují. Více motivace (i ústní ohodnocení), než jen poukazování na
chyby. Vrátit se zpět k benefitům pro zaměstnance a zákazníky, spousta z
nich už není tak výhodných.
Did you find Teta drogerie a lékárny ČR s.r.o. interesting?