Přátelská atmosféra, milí kolegové. Moderní kanceláře, ve výrobní hale čisto.
Společnost přechází z malého rodinného podniku pod velký mezinárodní korporát. Celá řada kmenových zaměstnanců z výroby i administrativy, kteří jsou ve společnosti zaměstnáni mnoho let, čelí nyní tomuto přechodu a ne pro všechny je to jednoduché. Nicméně změna je nutná a je třeba se tomu postavit čelem.
Complex tasks
Přechod pod velký mezinárodní korporát přináší velké výzvy zejména po stránce procesů a jejich nastavení. Je třeba, aby se zapojili skutečně všichni.
Informal work atmosphere
Vztahy mezi kolegy na pracovištích jsou obecně v naší firmě velmi dobře hodnocené. Přispívá to rozhodně k dobré atmosféře.
Roustoucí zdravá společnost s příjemným novým moderním prostředím a zázemím mateřské firmy. Přátelská atmosféra, každý rok nové benefity a navýšení mzdy.