Vedení společnosti jedná férově a na rovinu.
Mám skvělého nadřízeného, na kterého se mohu spolehnout.
Je zde skvělý kolektiv velice schopných lidí, kteří tvoří opravdový team.
Práce je zajímavá a rozmanitá, zároveň mám pocit, že to co dělám, má smysl.
Jsem pyšný na to, že jsem člen rodiny LIKOV.
Pro mne je práce v LIKOVU především o vzájemné příjemné komunikaci, respektu a podpoře pro dobře odvedenou práci. Oceňuji v případě potřeby podporu nadřízeného, vnímání a ohled k případným osobním potřebám.
Vzhledem k předešlým odpovědím nemám nic co bych zmínila.
Oceňuji vřelé přátelské vztahy napříč všemi odděleními.
Velice mě těší, že se u mé práce vyžaduje na prvním místě kvalita a až potom dodržením termínu, které není nedosažitelné.
Příjemné pracovní prostředí, vstřícný zaměstnavatel, skvělý pracovní kolektiv, pravidelný měsíční příjem, který se za celou dobu mé aktivity ve firmě ani jednou neopozdil :-)
Oceňuji pracovní dobu a pružnost firmy v době, jaká je tato, tedy možnost práce z domu. Jazykové kurzy jsou také velkým benefitem. Dále pak přátelský přístup nadřízených a vedení společnosti, a určitě jejich empatie. Líbí se mi firemní akce a pak stravování přímo ve firmě, které je vynikající a také velmi kvalitní a na úrovni.
Skvělí kolegové/kolegyně, atmosféra rodinné společnosti, stabilita, přístup nadřízeného, samostatné rozhodování, pracovní doba. Celkově velká spokojenost.
Nic moc mě nenapadá.
Security and stability
Firma stále roste, nepropouští z důvodu nedostatku práce, jsou zde zaměstnanci (i ve výrobě a skladu), kteří zde pracují již několik let a jsou spokojeni. Nikdy se nestalo, že by mzda v dohodnutý termín nepřišla na účet. Proto stabilní firma, kde má zaměstnanec jistotu.
Jobs for people with no work experience
Nepožadují zkušenosti, na práci zaučí. Po zapracování a samostatnosti roste mzda, mzda je dále navyšována dle toho, kolik typů práce se zaměstnanec naučí. Možnost dobrovolných přesčasů.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?