Blogic je velmi moderní a inovativní společnost. Je skvělé, že nápady a proaktivita je zde velmi podporována a managementem oceňována. Skvělá parta lidí, kteří si umí v každé situaci pomoci a směrem k zákazníkovi vždy táhnou za jeden provaz. Vize a cíle jasně ukazují, že Blogic má velké plány a bude potřebovat další skvělé lidi.
Není nic zásadního, co bych zde měl uvádět. Pokud bych něco našel, jsou to jen malé, operativní příležitosti ke zlepšení, které jsou v každé společnosti.
Během nástupu do firmy jsem byl motivován sliby o zajímavé práci a profesním růstu. Po čase se však ukázalo, že realita je odlišná. Problém s vykazováním času na zadané úkoly.
Ve firmě se zdá být mnoho zaměstnanců bez jasného pracovního vytížení, přesto nábor pokračuje. Dochází k vysoké fluktuaci a celkový směr a cíle firmy nejsou z mého pohledu zřetelné.
Pracovníci, kteří přišli tvořit a naplno se věnovat své odbornosti, často místo toho zpracovávají dokumentaci po svých předchůdcích. Management (s určitými výjimkami) často působí arogantně, a to i v situacích, kdy zpochybňuje časové odhady techniků, aniž by disponoval technickými znalostmi.
Celkově vnímám prostředí jako neefektivní a stresující. Doporučuji zvážit, zda tato společnost odpovídá vašim očekáváním a potřebám.
Opportunity to work during studies
Firma je přímo propojená s UTB a je pro studenty ideální na start
No overtime
Vzhledem k omezenému množství práce je náročné najít dostatek úkolů i během pracovní doby, takže práce přesčas není obvyklá.
Flexibilní pracovní doba, možnost HO, placené přesčasy, super kolektiv i vedení, možnost nastoupit i jako junior a růst,
nové kanceláře, férové jednání, na všem se dá domluvit, zajímavé projekty. Za mě není nic, co by se dalo vytknout.
Firma nejedná na rovinu. Komunikace ve firmě je nedostatečná. Neváží si vývojářů a problémy řeší vyhazovem. Dává přednost zkušenostmi nepolíbeným vývojářům a absolventům, kteří nemají tolik zkušeností a tudíž si méně stěžují a kde co překousnou.
Jeden nejmenovaný bývalý kolega, kterého vedení odmítá nahradit, ikdyž rozkládá firmu zevnitř. Dále nechápající, neupřímné a nerovné jednání vedení. Systém - "hodíme tě do vody a plav" - neplaveš? Nevadí, venku nabereme další lidi za "pár kaček", kteří tě nahradí - tohle člověku do života rozhodně moc nepřidá...
- kolektiv
- práce na zajímavých a různorodých projektech
- flexibilní pracovní doba
- možnost kariérního růstu
- férové jednání (když se neflákám, jsem za to odměněn: kariérně/finančně)
- velké množství firemních akcí pořádaných pro zaměstnance, ale i pro rodinné příslušníky
- firemní benefity (stravenky, angličtina, občerstvení, ...)
- moderní prostory