Firma má k zaměstnancům velmi lidský přístup, bere v potaz běžné problémy, nehází klacky pod nohy. Když se zaměstnanec snaží, bývá odměněn.
Líbí se mi benefity, které nám eD nabízí.
pracovní prostor už nyní nevyhovuje potřebám firmy, zaměstnanci se nabírají ve velkém a už se nevejdeme na plochu
Jednoznačně mi chybí relax zóny, relax koutek...to co nám udělali je slabší odvar i když díky eD aspoň za to.
Místo, kde si budu moci na chvíli v klidu lehnout a nic nedělat, odreagovat se na Xboxu nebo si zasportovat v eD momentlně není.
Pracovní prostory, zanedbávání poboček, neférové jednání, žádné možnosti kariérního postupu, nárazovost práce, ukončování benefitů bez náhrad
Jobs for people with no work experience
Zkušenosti zde nejsou tak důležité, jelikož zákazníci už své znají, s firmou obchodují a tedy nepotřebujete zkušenosti s tím, jak je přesvědčit.
Práce je velice jednoduchá, nejvíce emaily a interní systém.
Complex tasks
Práce je často nárazová a dá to zabrat. Stav je často poddimenzovaný a tedy stačí dovolená, nemoc a hned máte 2x více práce, než obvykle.
Nejtěžší je hledat nové zákazníky a business tam, kde už je třeba největší konkurence.
Ze začátku perfektní přístup založený na vzájemné důvěře
Partnerské akce, workshopy
Benefit v podobě auta
Špatná komunikace napříč odděleními
Poměrně velká fluktuace
Změna názorů nadřízeného i napříč hodnocení zaměstnance, tvoření velmi příjemné atmosféry na pracovišti
Freedom and independence
Flexibilní možnost místa výkonu práce
Opportunity to use foreign languages
Denně je potřeba využívat anglického jazyka v komunikaci s vendory, což hodnotím jako velké plus
V eD jsou skvělí lidé a díky tomu velmi dobrá atmosféra. Máme zde možnost pracovat na homeoffice, firma se v rámci možností snaží, na lidech zde záleží. Určitě je zde skvělá možnost i pro studenty nebo absolventy.
Všude se najde něco, ale tady pozitiva rozhodně převládají.