Zaměstnání se velmi rychle stalo místem, kam se těším.
Vážím si neobyčejně přátelského zázemí a vzájemné podpory kolegů při řešení problémů.
Zaměstnavatel je otevřený jakýmkoliv návrhům a podnětům k řešení pracovních i týmových záležitostí a velmi empatický k potřebám zaměstnanců.
Mým největším problémem zde bylo, když nám došly filtry do kafe :).
V této firmě jsem velmi spokojena a to má na svědomí hned několik faktorů. Na prvním místě bych vyzdvihla otevřenost zaměstnavatele u řady projektů a s tím tak spojený růst nejen firmy, ale i můj osobní. Skvělé moderní podmínky, designové pracovní zázemí a rychlé řešení požadavků. Nejvíce si zde vážím osobního a lidského přístupu a zájem ze strany zaměstnavatele. Cítím empatii, v případě pracovních i osobních potřeb je veliká snaha o vyhovění.
Dlouho jsem přemýšlela, ale na nic s čím bych nebyla spokojena jsem nepřišla.
Práce v Severském světle je vhodná pro lidi, kteří mají chuť učit se stále něco nového a vzdělávat se ve svém oboru. Nejvíce oceňuji naprosto pohodovou atmosféru v práci. Úžasný tým mladých, zodpovědných lidí pod taktovkou skvělého a vždy usměvavého šéfa. Zkrátka zaměstnání, do kterého se každý den těšíte.
Z pracoviště se rychle stalo místo, kam se po ránu těším, nejen kvůli dobré kávě, ale také kvůli skvělému kolektivu, který mě dokáže pořádně namotivovat a pomůže mi při řešení veškerých situací. Velmi mě potěšilo, že práce jde dobře skloubit s osobním životem.