Vždy dostojí všemu, co přislíbili.
Spokojenost s novým prostředím a vybavením. Benefity jsou nastaveny na maximum, které vždy plní.
Spokojenost.
Není.
Opportunity to use foreign languages
PFISTERER Czech s.r.o. je rodinná německo-švýcarská firma, která operuje nejen v Evropě. Zastoupení má v dalších státech, proto je důležité hovořit i jinými jazyky, zejména německy a anglicky.
Pleasant work environment
Ve firmě PFISTERER Czech s.r.o. je čisté prostředí bez prachu a hluku.
Důraz pracovní činnosti je kladen především na preciznost, nikoliv na kvantitu.
Po celý rok je ve výrobě teplota 25 st.Celsia, v létě funguje klimatizace.
Spokojenost s pracovním zázemím a prostředím.
Minimální prašnost, dobré osvětlení, pracovní podmínky, nestísněné pracovní plochy.
Benefity pro všechny (5 týdnů dovolené, příspěvek k Penzij. připojištění, příspěvek na dopravu, 13. plat, stravenky, věrnostní prémie...)
Tím že to byla nová společnost, tak se vše teprve budovalo a to osobně mě hrozně naplňovalo. Bylo potřeba hledat, zjišťovat, kontaktovat a vytvářet různé procesy. To mě osobně hrozně bavilo:)
Jeden člověk z oddělení, co si hrál na hrozného kamaráda a pak házel klacky pod nohy...