- Milý kolektiv velmi přijemných lidí, nikdy jsem neměl problém v rámci interní komunikace.
- Skvělý team leader, co byl největší tahoun, když klientovo chování připomínalo záchvat mentálně zaostalého pacienta, který zapomněl ráno na prášky.
- na nadnárodní korporaci extrémně špatný balík benefitů, dnes 5 dnů dovolené a 5 sickdays (ano, je to vše) není nic extra. (benefity se mírně rozšířili, 2500 kvartálně na benefity není nejvíc, ale dá se. Roční jízdenka na MHD, když musíš jezdit autem, je spíš výsměch)
V Korn Ferry si užívám skvělou atmosféru, přátelské prostředí a výbornou domluvu s kolegy i nadřízenými. Nejvíce oceňuji flexibilní pracovní dobu, možnost zkráceného úvazku po návratu z rodičovské a možnost práce z domova.
Když jsem před 13-ti lety nastoupila do Korn Ferry (tehdy ještě Hay Groupu), nástupní plat byl pro mne tehdy uspokojivý. Časem se tato částka bohužel navyšovala jenom velmi plaše. V oblasti odměňování společnost pokulhává za jinými zaměstnavateli.
Skvělý kolektiv - velká spousta milých a inteligentních lidí jak v plzeňské kanceláři, tak v zahraničních pobočkách.
Obrovská flexibilita (možnost práce z domova, pružná pracovní doba... žádné píchačky atd.).
Velice zajímavá, různorodá a jedinečná práce.
Firmě se daří a roste. Roste tak i naše centrum.
Příležitosti pro růst kariéry.
Kancelář v centru města.
Mzdy by mohly být vyšší.
Byrokracie by mohla být menší.
Nástroje, ve kterých pracujeme, by mohly fungovat lépe - občas trvá, než se vše nové doladí.
Mzda je opravdu nízká coz vede k vysoke fluktuaci lidi, tudíž nikdo není informován tak jak by měl.. jako začátek po škole super, ale pak si uvědomíte, ze stagnujete.. Respektive ze na vás valí práci a povýšení není na obzoru.. netvrdím ani ze by s povysenim byl nějak rapidní skok ve mzde :)
Velké plus: mezinárodní prostředí, využití angličtiny. Korn Ferry RPO divize je dobrá pro ty, co se pomalu chtějí posunout do interního náboru a získat tak zkušenost. Pokud chtějí, mohou poznat vícero klientů. Náš tým v Čechách byl skvělý, ale dost nás ovlivňovala rozhodnutí ze zahraničí, která jsme bohužel nemohli ovlivnit. Lokální HR/finanční tým byl vždy neskutečně nápomocný.
V dotazníku jsem uvedla, že jsem nebyla 100% spokojená se svou nadřízenou - ale jednalo se jen o jeden individuální případ, moje nadřízená působila v zahraničí a nereflektovala specifika klienta a situace v ČR. Jedná se o velký korporát a změny se dějí velmi pomalu.
Nastandardní počet dnů dovolené + sick days
Flexibilita pracovní doby
Možnost pracovat z domova
Příjemné pracovní prostředí, vybavená kuchyňka
Koutek pro odpočinek / odreagování se
Žádné píchačky
Na určitých pozicích by měli přidat co se platu týče
Complex tasks
Práce zde velmi často vyžaduje analytické myšlení a plné soustředění.
Informal work atmosphere
Nikdo tu na nikoho nekřičí, nemusíme do práce chodit v business oblečení, mladý a aktivní kolektiv, všichni si tu tykáme - tohle tu práci zde zpříjemňuje.