Jestli můžu doporučit nechoďte sem. Bohužel na začátku je spousta slibů o vysokých výdělcích, o tom jaká práce bude a nakonec vám zbydou oči pro pláč. Lidé se zde vyhazují naprosto bezdůvodně, pravidla jsou naprosto mimo a neustále se mění, většina lidí je vyhořelá, jediná motivace zde jsou pokuty (které se dávají téměř za vše), dostanete naloženo projektů, které nebude zvládat a vždy se jen dozvíte, že je chyba ve vás. Neustále se zde slibují vzdušné zámky všem klientům, které jsou od začátku nesplnitelné. Opravdu to zde nedoporučuji. Na začátku vše bude vypadat dobře a až když odejdete tak zjistíte, že je to ta nejlepší věc, kterou jste v této práci udělali. A když odejdete dozvíte se navícpak od bývalých kolegů jak vás je o vás napsáno na firemním Slacku, že jste byli úplně k ničemu a vaše práce byla příšerná (což se zde udělá téměř s každým kdo si dovolí opustit tuto firmu).
Bohužel, nakonec firmu vůbec nedoporučuji. Nakonec mi zůstali oči pro pláč. Z mého pohledu, není firma schopná nést si vlastní rizika a ty pak převádí na svoje "zaměstnance". Vyčítám si, že jsem dříve nepochopila "přemýšlení firmy", ušetřila bych si nervy a opravdu trestně zaplacený čas. A velmi se tu hraje hra, že přece každá "chyba firmy" je pro Vás výzva a jak Vás to posune dál atd. Mě tato spolupráce posunula leda tak do finančních problémů, psychického vytížení, až vyhoření. Mám ráda dravé prostředí a prostor se realizovat, ale stejně tak považuji za důležité, férový přístup, již od začátku. A ne, že firma svoje karty odkrývá, až ve chvíli kdy se jí to hodí. Přeji mnoho štěstí všem bývalým kolegům a firmě především to, aby zamakala na svých problémech a převzala si vlastní zodpovědnost za chyby které se "tiše" tolerují.
Možnost rychlého platového růstu. Možnost vzdělávání, osobního a karierního růstu.
Na lepší peníze nemusím čekat rok a více, ale také záleží kolik přichází nových projektů, ne vždy to jde tak hladce.
Přísun nových projektů. Jde to ve vlnách, což se asi nedá nějak moc ovlivnit, ale je to škoda.
Meaningful work
U každého klienta je potřeba najít porozumění jeho nabídce a najít správnou poptávku. Neděláme jen reklamy, pomáháme klientům do větších zisků a děláme skvělou službu.
Flexible working hours
Člověk není pevně vázán na kancelář a na hodiny od - do. Může začít v 5 ráno a nebo klidně v 5 odpoledne. Když to vše stíhá.
Jednoznačně mě tato práce posunula pracovně i osobnostně dál. Díky ní jsem si sáhla na vrchol, ale také jsem párkrát byla úplně na dně. Nicméně si myslím, že když se chce stát člověk v něčem výjimečným, lepší verzí sebe sama, tak je tahle práce dobrá cesta.
Nejsem zastáncem 3měsíčního churnu ani nového antichurnu.
Varied work
V této práci je potřeba, aby člověk uměl mnoho věcí. Dalo by se říci, že je tato práce částečně repetitivní, ale vyžaduje i velkou dávku kreativity, jelikož je každý projekt jiný. Není to o tom, že budete umět 3 věci, které pojedete stále dokola. Budete jich muset umět 20 a s každým projektem tuto zásobu marketingových triků a postupů budete rozšiřovat dál a dál. Tím se toho naučíte mnohem více a po čase se stanete skutečným expertem.
Flexible working hours
Miluji to, že nemáme pevně stanovenou pracovní dobu. V této práci jsem vůbec nemusela řešit, kdy můžu jít k doktorovi, jestli budu mít propustku, jestli mám vyčerpanou dovolenou nebo nikoli. Mohu si odejít a vrátit se do práce později. Nahnat si hodiny jindy a pak si odpočinout. Je to obrovský benefit! Také jsem spíše produktivní večer, proto jsem ráda, že mohu pracovat, kdy je můj mozek nejaktivnější!
Skvělí nadřízení a kolegové - výborná zpětná vazba k mojí práci, ochota pomoci s čímkoliv a věnují mi poměrně dost času, což si velmi vážím.
Neustálé vzdělávání, vysoký plat (z mého pohledu) a každý den se díky Iniziu zlepšuji (nejen v marketingu, ale i v disciplíně, plánování atd..)
Že nemůžu pracovat více, ale to je způsobené kvůli škole a kvůli mně
Práce, kde si už po pár měsících sáhnete na vysoce nadprůměrný plat.
Naprosto flexibilní pracovní doba, nikoho nezajímá, jestli jsem začal pracovat v 6 ráno a nebo ve 3 odpoledne. Když je práce hotová a klienti spokojeni, ničemu to nevadí.
Pro někoho rychlé a dravé prostředí, adaptaci spousty lidi nevydrží.
Růst, možnost pracovat na zahraničních pobytech včetně možnosti se zúčastnit jednáních přímo u zákazníka, otevřené férové jednání, práce co dává smysl.
Díky velké míře svěřené důvěry přichází i zodpovědnost a chvílemi tlak, či stres, ovšem mě to tak vyhovuje, ne každý si na to však zvykne.
Opportunity to learn new things
Učí se tu lidé být fullstack tak, aby programovací jazyk používali jako nástroj a ne jako dogma, přičemž rozsah využívaných technologií sahá přes různé frontendové, či backendové frameworky až po infrastrukturu v AWS, či stavba vlastních serverových řešení.
Jobs fit for working parents
Absolutně flexibilní pracovní doba, možnost homeoffice klidně 100% po zapracování a domluvě ohledně konkrétního projektu. Alespoň částečná návštěva kanceláře se však doporučuje a u některých projektů vyžaduje, v případě nutnosti však nikdy není problém se domluvit na úpravě.
Práce, kde 100 000 měsíčně není nereálný sen, ale víte přesně, co pro něj musíte udělat. A je jen na Vás, jestli Vám po půl roce bude stačit 50 nebo si půjdete pro více. Během pár měsíců se naučíte dělat marketing slušně. Během dvou let se naučíte dělat internetový marketing lépe než většina trhu. Pak se naučíte po krátké analýze navrhnout prakticky jakékoliv společnosti obchodní strategii, která je posune k prakticky libovolným ziskům. Pro Vás rutina, pro ně superschopnost. Naučíte se řídit lidi výkonově. Ne jako v korporátu. Skutečný management. Máte zodpovědnost za přežití a provoz klidně desítek firem. Pro Vás na dálku, pro ně zatraceně hmatatelně. Díky Vašim schopnostem mohou firmy Vašich klientů zaměstnávat desítky, stovky zaměstnanců, kteří Vám často vděčí za výplatu. Přitom nemusíte pracovat 10 hodin denně, naučíte si precizně organizovat čas. Když jste ochotní na sobě pracovat, je to vážně jízda.
Rychlé a dravé prostředí. Pro někoho až moc. Většina lidí, kteří k nám nastoupí, nevydrží ten přerod, než se z markeťáka začátečníka stane samostatný profesionál. Vzdají to v prvních 3 měsících. Ano, začátek je stresující. I tak si ale každý z nich odnese neskutečné zkušenosti, které ho posunou v životě i v dalších zaměstnáních.
Did you find INIZIO Internet Media s.r.o. interesting?