Preciosa je perfektní podnik, kde se člověk nesedře,jako je tomu v jiných firmách,ale zase na druhou stranu požaduje precisnost a přemýšlení o práci.
Je to solidní firma na úrovni, která i takto jedná s jejími zaměstnanci.
Šéf neuměl pochválit,ale špatný vůbec nebyl.
Preciosa má malé platy.
Opportunity to learn new things
Preciosa přímo hledá lidi, kteří se chtějí učit novým věcem a kteří se chtějí dále rozvíjet.
Security and stability
Preciosa dostala další zakázky na prodej šperků.
Preciosa měla v minulosti prodejní propady,ale ustála to a nyní se jí daří.
Je to způsobeno i tím, že má nové zaměstnance, kteří si v práci libují a vymýšlí nové věci.
Ve vyšších funkcích jsou nové návrhářky desigenu a výrobky se světu prostě líbí.
Proto máte jistotu zaměstnání a jistotu, že opravdu 10. každého měsíce máte v pořádku na svém účtu výplatu.
Oceňuji především výbornou komunikaci se společností Preciosa, a.s.
Pestré benefity jako divadlo, koncerty, příspěvek na zimní/letní dovolenou, sportovní aktivity, aktivity pro děti zaměstnanců, zaměstnanecký prodej šperků, aj.
Pracovala jsem na samostatné pozici, díky školení jsem se moha zdokonalit ve své profesi, a i mimo ni.
There are 30 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?